25. marts 2019

Thoms Låse & Sikringscenter – Ugens Virksomhed, uge 13 - 2019

Thoms Låse & Sikringscenter er din lokale låsesmed og låseservice i Odense. De har gennem årene opbygget en bred viden og ekspertiseniveau som låsesmed, og dette, sammen med deres manges års erfaring, kan deres kunder drage fordel af. Hos Thoms Låse & Sikringscenter bliver der sat en ære i at skabe tryghed i både private hjem, på arbejdspladser og i offentlige institutioner – ikke kun i Odense men på hele Fyn.

Gammel virksomhed i ”nye” hænder

Thoms Låse & Sikringscenter er et gammelt firma, som har eksisteret i over 60 år. Den nuværende ejer, Kenneth Skov, har ejet virksomheden i 32 år og arbejder til daglig som indehaver af virksomheden med kundehenvendelser, booking af opgaver samt tilrettelæggelse af montørernes arbejdsdag.

- Jeg er egentlig uddannet automekaniker, og så var det et tilfælde, at jeg var arbejdsløs, da jeg blev udlært, og så jeg blev jeg ansat som montør ved Ruko - og det var indgangsvinklen til, at jeg begyndte med låse, fortæller Kenneth Skov,der ejerThoms Låse & Sikringscenter, om hvordan han kom ind i branchen.

Thoms Låse- & Sikringscenter har, siden de blev grundlagt, fokuseret på at yde en god service og et professionelt stykke håndværk og herigennem skabe en masse glade kunder. Den tilgang har virket og givet virksomheden mange glade kunder rundt i Odense og på Fyn i det hele taget. Uanset om opgaven er i et mindre hus eller på en stor arbejdsplads, går Thoms Låse & Sikringscenter altid til opgaven med det mål at levere et godt stykke arbejde, som kunden kan være tilfreds med.

En virksomhed der følger med tiden

Virksomheden udfører et hav af forskellige opgaver bl.a. mekaniske låse, produktion af nøgler, avancerede alarmsystemer, videoovervågning og dørtelefoner. Og selvom det er en gammel virksomhed, har Thoms Låse & Sikringscenter fokus på, at de skal følge med udviklingen indenfor branchen:

- Vi er et sikringsfirma, der spænder hvidt. Vi laver alt indenfor sikring – både fra den simple nøgle til store komplekse adgangssystemer. Det er det, som låsesmeden har udviklet sig til i dag. Det er mere elektronisk baseret i dag - det skal være smart og moderne, og vi skal følge med hele tiden, uddyber Kenneth Skov.   

Medarbejderne er altid opdaterede med den nyeste viden om ny teknologi og sikkerhed, så de kan levere skarpe produkter og en god løsning for kunden – men også prisen er vigtig for Thoms Låse & Sikringscenter. Virksomheden gør meget for at kunne tilbyde kvalitetsprodukter til gode priser til kunden, hvilket f.eks. er tilfældet med deres videoovervågning, som de har tilbud på resten af året. Når de selv kan købe gode produkter til favorable priser, kan de også sælge dem billigere videre til deres kunder, og det giver glade kunder.

Kundepleje i højsædet

Tilfredse kunder er alfa og omega for Thoms Låse & Sikringscenter, og derfor gør de meget for at finde løsninger, som kunderne bliver tilfredse med. Særligt kundeplejen er ifølge ejeren Kenneth Skov, det, de adskiller sig på:

- Vi er gode til kundepleje. Vi får at vide af vores kunder, at vi er fleksible. Andre er måske mere stive i betrækket, hvor vi er hurtigere til at dreje rundt og få løst tingene. Vi er til at snakke med, og vi finder løsninger, så kunderne bliver tilfredse. 

God service, glade kunder og et professionelt håndværk er alle ting, som virksomheden lægger vægt på, når de udfører låseservice. For Thoms Låse & Sikringscenter handler det ikke kun om at sætte en god lås på kundens hoveddør, det handler i høj grad om at forbedre sikkerheden i kundens hjem og på kundens arbejdsplads. Og Thoms Låse & Sikringscenter har gennem årene opbygget en bred viden indenfor branchen, så derfor kan du som kunde altid være sikker på, at du får et solidt arbejde udført af uddannede låsesmede.

Kontakt Thoms Låse & Sikringscenter

Rugårdsvej 191 – 5210 Odense NV 
Telefon: 66 12 43 12
Web: www.thoms-laase.dk
Facebook: https://www.facebook.com/Thomslaase/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også