11. februar 2019

TEZA's - Ugens Virksomhed, uge 7 - 2019

For TEZA’s-indehaver, Morteza Mahpour, startede tilstedeværelsen i restaurantbranchen for snart 32 år siden. Gennem fjorten år har Morteza haft egen restaurant i Middelfart. Siden 2012, hvor Morteza foretog en konceptændring, har konceptet været klart: Det handler om gode og store steaks og afslappet men professionel service, som du ikke får det andre steder i Middelfart. Velkommen til TEZA’s. 

Gode og store steaks er omdrejningspunktet 

Selvom du også kan finde både antipasti, pizzaer og pastaretter på TEZA’s menukort, er restaurantens steaks det centrale. Hos Morteza Mahpour og resten af TEZA’s bestræber man sig mest af alt på at lave gode og store bøffer, der altid har kvaliteten i orden.  

Jeg går 110 procent ind for en god bøf- og steakoplevelse. Det er det, der er det centrale hos os, og det er det, jeg synes, byen (Middelfart red.) mangler. For også at omfavne de gæster, der ikke nødvendigvis lige synes, at bøffer og steaks er livret nummer ét, har jeg tilføjet pizza og pasta, hvor niveauet selvfølgelig også er i top. Vi benytter os af kvalitetsråvarer hele vejen rundt, hvilket betyder, at du eksempelvis ikke får en hvilken som helst bøf eller en hvilken som helst skinke på din pizza. Ej heller får du en kedelig pizzabund. Den er nemlig sprød og lækker, beskriver Morteza.  

Af eksempler på bøffer, som du kan få hos TEZA’s, findes ribeyetwin ribeye, beef tenderlion, t-bone, twin t-bone samt diverse fileter af grisekød, kylling og fisk. Morteza kan prale af at have haft fødevarestyrelsens elitesmiley gennem nu tre år. TEZA’s tilbyder både lækre lokaler til selskaber og en god takeaway-ordning.   

Afslappet men professionel betjening 

Ved siden af de gode og store steaks lægger Morteza meget vægt på, at hans restaurant signalerer et afslappet og hyggeligt element samtidig med, at man er professionel i sin ageren overfor gæster. Flere initiativer er med til at skabe dette.  

Der er ingen tvivl om, at vi gør meget for at få en afslappet og hyggelig atmosfære i restauranten samtidig med, at vi også agerer professionelt. Vi har blandt andet lige fået malet vores lokaler. Det hele er blevet frisket op. Dertil er det planen, at vi fremover skal køre musikoplevelser i weekenderne som den, vi lige har kørt i fredags, hvor Christian Hansen og hans Kim Larsen-jamband kom forbi og skabte nogle gode musikalske rammer, forklarer Morteza.  

Selvom Morteza har befundet sig i branchen i mange år, nyder han stadig at drive restaurant. Det – til tider – stressende miljø og ikke mindst kontakten med gæster er noget, der motiverer Morteza rigtig meget. Foruden at lave mad serverer Morteza selv jævnligt. 

De mange års erfaring giver velfungerende restaurant 

Gennem Mortezas mange år i restaurantbranchen har han – ligesom det sker for så mange andre – oplevet både op- og nedture. De mange år i branchen, som har bestået af blandt andet deltagelse i TV2-programmet Kniven For Struben, har givet Morteza en vis erfaring, som han den dag i dag bruger til at drive en velfungerende restaurant. 

Ligesom alle andre har, har jeg naturligvis haft op- og nedture. Jeg tror dog, at der er masser vækst at hente i Middelfart, hvis man er seriøs nok og arbejder hårdt nok for det. Der er ingen tvivl om, at jeg drager nytte af mine erfaringer, og at jeg vil bruge dem alt det, jeg kan, til at drive en fortsat velfungerende TEZA’s-restaurant i fremtiden, slutter Morteza.  

Ligesom det altid er muligt, kan du benytte dig af TEZA’s ‘to retter fra 189,-’-tilbud, i hvilket du får en let forret og en hovedret bestående af et lækkert stykke kød og passende tilbehør. Det er også muligt at få en grilloplevelse fra kun 89. Vi ses hos TEZA’s 

Kontakt TEZA’s 

Østergade 62 – 5500 Middelfart 
Telefon: 64 40 00 31 
E-mail: info@tezas.dk  
Web: https://www.tezas.dk/  
Facebook: https://www.facebook.com/Tezas-Middelfart-484051918344234/  

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også