16. januar 2019

Ternet Ninja - Ekstraforestillinger på Tobaksgaarden

Ternet Ninja er en dansk animeret komediefilm fra 2018. Filmen er instrueret af Thorbjørn Christoffersen og Anders Matthesen. Ternet Ninja er en filmatisering af Anders Matthesens børnebog af samme navn. Anders Anden Matthesen er også skaberen af filmen "Terkel i Knibe".

Tobaksgaarden i Assens viser nu 2 ekstraforestillinger med "Ternet Ninja"
Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17:00
Søndag den 20. januar 2019 kl. 17:00

Aske går i 7. klasse og er forelsket i Jessica fra 8. Aske har et anstrengt forhold til sin stedbror Sune og sin stedfar Jørn, og så er der Glenn fra specielklassen som forfølger Aske og hans bedste ven Odysseus. En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske. Det viser sig dog ikke at være nogen almindelig dukke...
Den er blevet til ved en fejl på en børneslavefabrik i Thailand; Den overtrætte og udsultede Quang Cow Bak FuFu er i et øjebliks uopmærksomhed kommet til at sy dukken af et dyrt ternet tørklæde, som tilhører fabrikkens danske direktør Phillip Eberfrø og som straf for denne brøde, er Quang blevet tæsket ihjel af den kyniske direktør. Ninja-dukken er altså den eneste af sin slags i verden... og, nå ja, så viser den sig at være levende, dødsens farlig og besat af tanken om retfærdighed og blodhævn. Begreber der ligger langt fra Askes hverdag.

Bestil dine billetter her og læs mere om Tobaksgaarden i Assens på BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også