12. juni 2017

Team Fjelsted vs Holstebro Elite

TEAM FJELSTED TILDELT FAVORITVÆRDIGHED HJEMME MOD HOLSTEBRO ELITE

Onsdag d. 14. juni kl. 18.30 gasses der op og bliver lagt an til et brag af en match på Fjelsted Speedway Center! Så tag din bedste speedway-makker i hånden, og vær forberedt på en match fyldt med spænding, ræs og interne fights... Psst! HUSK lommepenge, der er tændt op i grillen, og Fjelsted Speedway Klub står klar med pølser og bajere.

PRESSEMEDDELELSE 

Ikke mindst hjemmebanen gør Team Fjelsted til favoritter onsdag aften i Metal Speedway League, men de to hold er uenige om, hvor stor den favoritværdighed er.

- Den skal vi vinde, og jeg synes, vi er bedre på fire af fem pladser. Siger Team Fjelsteds sportschef Morten Svendsen.

- Jeg vil godt kalde dem favoritter, for de er gode hjemme, men kører for kører, synes jeg, vi matcher dem. Det er så Holstebro Elites holdleder Erik Villadsen, der står for dette citat.

Og det er lidt sjovt, for de to hold mødes onsdag aften kl. 18.30 d. 14. juni i Metal Speedway League med Team Fjelsted som hjemmehold.

- Det er en hjemmematch, som vi skal vinde. Nogle gange vil jeg være lidt mere tøvende, men her tør jeg godt sige, at det er en match, som vi skal vinde. De stiller slet ikke dårligt op, men jeg mener, at vi er bredere og stærkere, og skal tage dem på vores hjemmebane, uddyber Morten Svendsen, som trods skader og uheld, har fundet fem kørere.

- Det bliver nok med et par brækkede fødder, men vi regner med at stille fem mand, siger han humoristisk, og siger om modstanderen:

- I Kenneth Bjerre har de nok den pt. bedste dansker udenfor VM-serien. Ham skal vi have styr på, for han har været god i denne sæson. Men får vi ikke uheld, så skal vi tage to point, lyder det.

I Holstebro sidder holdleder Erik Villadsen og nærstuderer Team Fjelsteds hold.

- Men det jeg frygter mest, er vejret. De lover jo en del regn, men vi skal helst have matchen afviklet, da vi kører igen fredag, og nu har planlagt sommerferien derefter, fordi de to matcher mod Munkebo blev aflyst, da de trak sig ud, siger Villadsen om den største bekymring. Måske får han flere onsdag aften, men han kommer til at sove fint før matchen.

- Team Fjelsted er et rigtig godt hold, og hjemme er de som alle hold lidt bedre, og jeg vil godt give dem en lille favoritværdighed, men det er ikke sådan, at jeg ligger søvnløs. Det kan blive meget lige, og vende begge veje, og kører for kører, der er vi ligeså gode, siger Erik Villadsen, som glæder sig over gode matcher hjemme mod Region Varde og ude mod Esbjerg Vikings, mens det haltede noget i Grindsted, hvor chefen ikke var tilfreds.

- Det er en åben og spændende match, og vi kan godt matche dem, siger Villadsen.

Holdopstillingerne til matchen:

TEAM FJELSTED

Nikolaj Busk Jakobsen

Frederik Jakobsen

Peter Kildemand

Christian Thaysen

Anders Thomsen

Sportschef: Morten Svendsen

 

HOLSTEBRO ELITE

Ulrich Østergaard

Kasper Lykke Nielsen

Jonas B. Andersen

Lasse Bjerre

Thomas Jørgensen

Holdleder: Erik Villadsen            

Matchen køres onsdag den 14. juni kl. 18.30 på Fjelsted Speedway Center 

Yderligere oplysninger:

Fjelsteds sportschef Morten Svendsen: Tlf. 2293 6361

Holstebros holdleder Erik Villadsen: Tlf. 2021 4686

Team Fjelsted og Fjelsted Speedway Klub glæder sig til at byde dig velkommen...

Psst! Fredag d. 4. august vil der igen være ræs hos Fjelsted Speedway Center, hvor der vil blive kørt individuel DM Finale i 500cc Speedway... Ses vi?

Læs mere om FSK her...

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også