30. juli 2018

Team BEST OF Lillebælt - Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 31 - 2018

Team BEST OF Lillebælt er et cykelerhvervsnetværk, der har fokus på motion, sammenhold og velgørenhed – alt sammen til gavn for lokale børn og unge. Gennem diverse cykelevents og initiativer støtter Team BEST OF Lillebælt nemlig lokale institutioner i Middelfart- og Fredericia-området.

Et velgørenhedsprojekt med fokus på lokale børn og unge

Team BEST OF Lillebælt blev stiftet i 2015 og med det formål at arrangere cykelevents til gavn for lokale institutioner og altså således lokale børn og unge. Siden grundlæggelsen har cykelerhvervsnetværket i flere omgange tjent store summer penge ind til lokale skoler, klubber og foreninger i Middelfart og Fredericia.

- Siden vi grundlagde Team BEST OF Lillebælt i 2015, har vi flere gange gjort en stor forskel for lokale børn og unge. Hvert år har vi haft en årlig sommercykeltur med hvilken, vi har tjent flere store beløb ind til skoler, klubber og foreninger rundt i Middelfart og Fredericia. Turen er flere gange gået til Paris. I år går sommercykelturen dog ’Østersøen Rundt’, beskriver Jesper Bøje, der er medstifter af Team BEST OF Lillebælt.

I Team BEST OF Lillebælts levetid har cykelerhvervsnetværket tjent mere end 150.000 kroner ind til foreninger, klubber og skoler rundt i Middelfart og Fredericia.

Årets sommertur går i år Østersøen Rundt

På årets sommertur, der, som ovenfor nævnt, i år går ’Østersøen Rundt’, skal cykelerhvervsnetværket mellem d. 27. august og d. 1. september tilbagelægge 724,5 kilometer fra Middelfart til Polen og Gdansk. Årets rute byder på en masse flot natur.

- I år går turen til Gdansk, hvor der venter rytterne en virkelig smuk tur. De skal hver dag tilbagelægge cirka 150 kilometer, hvor store dele af disse er langs kysten og altså i særdeles smukke omgivelser, forklarer Jesper Bøje.

Foruden den årlige sommertur, som er årets højdepunkt hos Team BEST OF Lillebælt, kører cykelerhvervsnetværket samtlige af årets tolv måneder, hvor de i løbet af året deltager i flere cykelløb rundt om i Danmark.

Bliv del af Team BEST OF Lillebælt eller kom i betragtning til projektets midler

Kunne du tænke dig at blive del af dette velgørende cykelerhvervsnetværk, eller har du måske mod på at blive sponsor? Kontakt i begge tilfælde Team BEST OF Lillebælt på enten telefon +45 29 40 80 90 eller mail info@bestofonline.dk.

Er du del af en skole, en klub eller en forening i Middelfart eller Fredericia, og ønsker du at komme i betragtning til de velgørende midler fra projektet, skal ansøgningen hertil også sendes til mailen info@bestofonline.dk

Kontaktinformationer

Team BEST OF Lillebælt
Stensgårdvej 5
5500 - Middelfart
Tlf: +45 29 40 80 90
http://www.teambestoflillebaelt.dk/
https://www.facebook.com/teambestoflillebaelt/?ref=br_rs

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også