26. november 2018

Sund & Skov - Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 48 - 2018

Fænø-Sund Konference, som allerede nu er begyndt navneskiftet til ”Sund & Skov”, blev grundlagt i 1983 – dette som et ”Dansk Folkeferie”-center. Ifølge administrerende direktør, Annette Thiesen, har der skulle et nyt navn til, for at konferencecentret kan blive helt sin egen, og for at centrets mange gode værdier kommunikeres retmæssigt ud, hvilket de bestemt har fortjent. Hvad enten det drejer sig om møder, konferencer eller diverse festligheder og arrangementer, skal gæsterne, der har valgt Sund & Skov, efterfølgende ikke være i tvivl om, at de valgte rigtigt.

”Sund & Skov” omfavner centrets faciliteter bedre

Ifølge Annette Thiesen har der været flere grunde til navneændringen fra ”Fænø-Sund Konference” til ”Sund & Skov”. Et større fokus har det været, at navnet skulle indikere det unikke ved centret, og at centret herigennem skulle blive helt sit eget. Dertil har det handlet om at skulle følge med tiden og om at komme af med navnets potentielt forvirrende aspekter, således der blev taget bedre hensyn til de mange udenlandske gæster, der besøger Sund & Skov.

- For det første opfattede jeg en uorden ved det at kalde sig noget, som navnemæssigt også er en ø og et navn, som en restaurant i forvejen hedder. For det andet fungerer ’æ’, ’ø’ og ’å’ dårligt på internettet og i forhold til vores mange udenlandske gæster. Dertil har der været noget navneforvirring i forhold til, at vi har heddet ”Fænø-Sund Konference”, og at vores hjemmeside hedder ”www.midti.dk”. Det var vigtigt for mig, at vi kom af med uordenen og den forvirring, disse aspekter kunne forårsage, forklarer Annette, der fortsætter:

- Jeg gik ude i mit sommerhus og tænkte over, hvad vi skulle hedde. Jeg sparkede til sandet i tre uger og tænkte frem og tilbage. Jeg kom så til at tænke på, at navnet burde indikere det unikke ved os, nemlig vores placering ved vandet og vores placering ved skoven. Vi skulle selvfølgelig også have respekt for den tidligere navngivning, og således passede ’Sund & Skov’ godt.

Annette Thiesen og resten af Sund & Skov har med navneændringen også gerne ville påvirke folk til i endnu højere grad at tage sundet og skoven til sig, når de gæster centret.

Bedst til mennesker, der sætter pris på nærvær

Hvad enten det vedrører møder, konferencer eller diverse fester og arrangementer, er Sund & Skov det oplagte sted for gæster, der sætter pris på nærvær, når man socialiserer sig med sammen med andre mennesker.

- Vi er bedst til mennesker, der sætter pris på nærvær og kontakt til hinanden og har modet til at koble sig af mobiltelefonen, når de er sammen med andre mennesker. Det er jo for at være sammen med andre mennesker, at man mødes, og netop dette har vi rigtig gode rammer til, ligegyldigt om du holder et møde, en konference eller en fest hos os, beskriver Annette.

Foruden at kunne tilbyde gode fysiske rammer i form af blandt andet en pragtfuld udsigt, et stort skovområde og tre stuer med bordtennis, pool og billard er det et fokus for Sund & Skov at køre den grønne og gerne  økologiske linje, når de selv står for at skulle bestemme mad til et givent arrangement. Ønsker man et saftigt stykke kød til eksempelvis en konfirmation, er dette dog selvfølgelig også muligt.

Omtanke, vitalitet og rummelighed skal også tegne fremtiden

Hos Fænø-Sund Konference – nu Sund & Skov – har man forstået, at det er ens kerneopgave, at centrets gæster bliver en succes. Forældrene, der har bestemt, at familien skal overnatte på Sund & Skov, bliver en succes, når opholdet er en succes. Lederen, der har valgt, at mødet med alle kollegaerne skal foregå på Sund & Skov, bliver ligeledes en succes, når opholdet er en succes. Med udgangspunkt i centrets kerneværdier – omtanke, vitalitet og rummelighed – vil Sund & Skov også i fremtiden sørge for, at dette sker.

- Vi er blevet enige om tre værdier, som vi skal holde fast i både internt med hinanden og eksternt til gæster. De er omdrejningspunktet sammen med vores undertitel, ”Mødes med glæde”. Vi er gæstgivere, og det handler om gæstfrihed, hvis ophold hos os skal være en succes, og at dem, der har valgt os ud, således skal blive en succes. Jeg er pavestolt af det team, vi har. På tre måneder har vi lavet en omfattende oprydning. Vi skal bare fortsætte udviklingen, slutter Annette Thiesen.

Kontaktinformationer

Sund & Skov
Oddevejen 8 – 5500 Middelfart
Tlf: 6340 1906
https://midti.dk/
https://www.facebook.com/faenoeSund/

 

Skrevet af:
Mads Egmose
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også