10. oktober 2016

Billetter til Linda P`s one man show

Tobaksgaarden præsenterer: Linda P "NORMAL?" d. 20. oktober 

Linda P gør i sit kommende one man show “NORMAL?” status over sin egen selvudvikling og funderer over, om hun er nået i mål.  Er hun blevet normal nok? Hvad vil det sige at være normal? Og er det overhovedet noget at stræbe efter?

Som altid leverer Linda sine livsbetragtninger i et underholdende flow af sarkastiske punchlines. Al videre præsentation af Linda må siges at være overflødig. Hun er folkekendt og elsket for sine one man shows samt sin medvirken i satire-serier, film og teater.

Senest har vi oplevet hende i sketchshowet “Det alt for store Linda P Show” på TV2 Zulu samt med albummet “Just Divorced” , der kom på gaden i september i år og strøg direkte ind på en 1. plads på ITunes.

- Køb billetter her...  KUN 245,-

OBS! BEMÆRK SHOWET FOREGÅR I ARENA ASSENS

I efteråret 2016 er hun med one man showet “NORMAL?” klar med en ny statusopdatering på sit liv, der denne gang stiller skarpt på livet som “normal”, hvis man da kan kalde hende det. For som Linda har skiftet rock’n’roll-tilværelsen ud med det såkaldte “mønsterliv” og forsøger at gøre alt det rigtige, må hun alligevel se i øjnene, at det hverken er muligt eller for så vidt et ønske for hende at blive helt almindelig.

“NORMAL?” havde premiere i København d. 16. september – og rammer Assens d. 20. Oktober.

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også