16. december 2019

Spar Nord Fredericia søger angribere

Er du den angriber, som Spar Nord Fredericia søger?

Spar Nord vil være større, og de er ikke bange for at investere i den. De søger derfor 1-2 rådgivere som brænder for at arbejde med nye kunder. Du skal elske at være ude og skabe nye kontakter, men du er også vedholdende og vil indgå i lange relationer.

Du vil blive en del af deres hunter-team, hvis primære formål vil være at sikre at endnu flere, oplever Spar Nord som en seriøs samarbejdspartner, hvor den gode rådgivning er i centrum.  

Spændende job med store frihedsgrader og indflydelse

Teamet arbejder med alle forhold der vedrører tiltrækningen af nye kunder, det kan være via eget netværk, udvikling af deres sponsorater, samarbejde med deres erhvervskunder omkring deres medarbejder, samt selvfølgelig ambassadører fra deres mange tilfredse kunder. Når kunderne lander, kan du vælger selv at rådgive dem eller sikre en god overgang til vores andre meget kompetente rådgivere. Det er dog vigtigt, at fokus er på at skabe vækst i afdelingen.

De kan tilbyde et job, hvor du har:

  • stor frihed, både til ideer og styring af egen hverdag
  • korte beslutningsveje, både via egen beslutningskraft og tæt samarbejde med ledelsen
  • rig mulighed for sparring samt videndeling i et fagligt stærkt miljø
  • stor backup af investerings og formuerådgivere

Afdelingen – et ’lunt’ team med stor erfaring

Fredericia afdeling er centralt beliggende i centrum, og de er en afdeling med godt humør, højt tempo og masser af energi og gåpåmod.

Din erfaring og solide kompetencer bidrager til afdelingens fortsatte vækst

De forestiller sig, at du:

  • er meget udadvendt og elsker at snakke med mennesker
  • er lokal og kender Fredericia
  • er holdspiller og har respekt for hinandens roller
  • har en sund kreditmæssig holdning, som du får til at gå hånd i hånd med salg og godt købmandskab
  • er vedholdende og tør tænke ud af boksen

Hvem er de?

Spar Nord Fredericia består af en privat og erhvervsafdeling. Bankområdet dækker Fredericia, Middelfart og Vestfyn. Vi er i alt 22 medarbejdere som sammen udgør et socialt og kompetent team, der yder professionel rådgivning til kunderne med vægt på høj faglighed, særdeles god service og en personlig relation. Se dine kommende kollegaer.

Ansøgning

Kan du se dig selv som en del af Spar Nord Fredericia, så tøv ikke med at sende din ansøgning. De holder løbende ansættelsessamtaler.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Torben Ploug på telefon 25 27 05 39, eller Privatkundechef Gert Dupont på telefon 50 45 04 69.

Vil du vide mere?

Læs mere om Spar Nord på deres hjemmeside lige her, eller følg dem på LinkedIn, hvor de løbende slår nye stillinger op...

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også