5. juni 2019

Spar 20 procent på alle køkkener hos Kvik

Kvik fejrer Samtalekøkkenets 20års fødselsdag, og derfor kan du spare 20% på alle køkkener frem til 24. juni.

Kvik blev grundlagt med det formål at revolutionere køkkenbranchen, og det har ført til en række nye tanker og produkter, der alle tager udgangspunkt i vores behov og krav til køkkenet. 

I 1999 introducerede Kvik begrebet SamtaleKøkken®. Filosofien bag er enkel: Et rum, hvor køkkenet er det pulserende hjerte. Det er her vi samles til madlavning, et godt grin og dybe samtaler. Det er her hverdagspligter bliver til tænkepauser, hvor vi kan fordybe os og koble af. Det er her hverdagen bliver overraskende og weekenden magisk. Det er rummet, hvor alle vil være.

Lad os sammen designe dit drømmekøkken

Kvik fratrækker 20 procent kampagnerabat i butikken indtil den 24. juni. Alle viste priser er vejledende udsalgspriser for skabe, greb, sokkel og bordplade.


Rådgivning, inspiration og tips

Kvik ved godt, at de færreste har prøvet at købe nyt køkken. De kompetente køkkeneksperter står derfor altid klar med rådgivning om både stort og småt, så I i fællesskab kan finde den bedste løsning til dit nye køkken


Læs mere om Kvik Lillebælt på BEST OF Fyn lige her.


Det med småt
* Tilbuddet gælder ved køb af køkken til min. 30.000,- samt yderligere 3 hvidevarer t.o.m. den 24.06.2019. Tilbuddet omfatter ikke vask, armatur, hvidevarer, fragt og anden service, og tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også