25. februar 2019

Solid Odense - Ugens Virksomhed, uge 9 - 2019

Ved siden af det brede udvalg af smart herretøj lægger man hos Solid i Odense en ære i at skille sig ud gennem et højt serviceniveau og dertil gode kunderelationer. Udelukkende Solid Odenses omfattende udvalg af herretøj i kombination med kundebehandlingen er grund nok til at besøge butikken på Vestergade 30. For de, der har børn, som skal konfirmeres i år, er der dog ekstra gode grunde til at besøge Solid. Butikken gør nemlig en større indsats i forhold til konfirmationstøj og dertilhørende services og rabatter. 

Kender kunderne på fornavn 

Hos Solid i Odense lægger man vægt på at skille sig ud gennem et ekstraordinært højt serviceniveau og gode kunderelationer. Butikschef, Morten Christensen, mener, at det at pleje relationen er noget af det vigtigste ud over det at kunne tilbyde et bredt udvalg af tøj til den målgruppe, som man henvender sig til. Det gode rygte spreder sig nemlig. 

Det, vi lægger meget vægt på, når kunderne kommer ind, er, at vi skal skille os ud i forhold til mængden og både i forhold til vores udvalg af smart herretøj men i særdeleshed også i henhold til serviceniveau og kunderelation. Vi er nære overfor kunden, og vi kender mange kunder på fornavn. Når de kommer ind, hyggesnakker vi ofte ti minutter, før snakken falder på tøj. Det er vigtigt at pleje relationen, for det gode rygte spreder sig, forklarer Morten, som også fortsætter: 

- Vi giver også gerne gode tilbud. I mange andre kæder er det hele topstyret, og hvor man her ikke har muligheden for at give tilbud. Det kan vi i Solid. Selvfølgelig skal det være forsvarligt, men det er rart at have friheden til det.  

Kom til konfirmandaften og få gode rabatter 

For de, der har børn, som skal konfirmeres i år, er der flere gode grunde til at give Solid i Odense et besøg indenfor den nærmeste fremtid. D. 1. marts mellem 17.00 og 19.00 holder herretøjbutikken nemlig konfirmandaften med 25 procent rabat på både konfirmationstøj og andendagstøj. Om aftenen d. 1. marts beskriver butikschef, Morten: 

D. 1. marts giver vi kommende konfirmander og deres forældre muligheden for at komme ind og se nærmere på den lidt mere pæne konfirmationstrend, der er tilfældet i år. På selve aftenen giver vi 25 procent rabat på alt vores konfirmationstøj og andendagstøj, og vi har virkelig alt i begge dele, hvilket gør det oplagt for forældre at få klaret indkøbene dér. 

Tilmelding til konfirmandaftenen sker på Facebook eller ved at gå ind i Solid. Ud over selve de 25 procent rabat, som du får til konfirmandaften d. 1. marts mellem 17.00 og 19.00, kan du alle dage benytte dig af butikkens konfirmandtilbud, som lyder på 2000 kroner for et samlet konfirmationssæt. For de 2000 får du en blazerjakke (værdi: 1200,-), et par bukser (værdi: 600,-), en skjorte (værdi: 400) samt et slips (værdi: 300,-). De 25 procent rabat gælder ikke på dette tilbud.  

Konfirmationstøjet kan byttes helt frem til konfirmationsdagen 

Går du og er bange for, om din dreng nu når at vokse ud af det konfirmationstøj, som du køber hos Solid i Odense, har du ingen grund til dette. Helt frem til konfirmationsdagen giver Morten Christensen og resten af Solid dig mulighed for at bytte tøjet.  

Vi tilbyder den service, at konfirmander kan få sit tøj byttet til en anden størrelse helt frem til konfirmationsdagen. Konfirmanderne vokser jo helt vildt, og det er tit noget, der afholder forældre fra at købe konfirmationstøjet for i god tid. Dette problem vil vi gerne afhjælpe med et af vores bud på, hvad god service er, slutter Morten Christensen. 

Morten og resten af Solid glæder sig til at tage imod dig med gode råd og vejledning, hvad enten du er på udkig efter konfirmationstøj eller bare ønsker at forbedre herretøjsgarderoben.  

Kontakt Solid Odense 

Vestergade 30 – 5000 Odense C 
Telefon: 66 11 69 67 
Web: www.solidmen.com 
Facebook: https://www.facebook.com/solidodense/   

 

Skrevet af:
Mads Egmose
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også