17. marts 2016

Slip for opvasken til påskefrokosten

Påskefrokost 2016

Skal du holde påskefrokost den 24. marts? Lad Best Western Hotel i Fredericia gøre alt arbejdet for dig. Lækker påskefrokost for dig, familien og vennerne.

Den lækre menu vil stå klar kl. 12.00 og vil bestå af:

- Marineret sild med karrysalat
- Senneps sild
- Paneret fiskefilet med remoulade
- Koldrøget laks – ægge creme – urter - rugbrødschips
- Rejer – vagtel æg – grøn urte mayonaise
- Røget svinefilet – pesto – tomat
- Tarteletter med høns i asparges

- Torsk – æbler – hasselnødder – brunet smør
- Braiseret oksespidsbryst – peberrod –grønkål
- Lam – rosenkål
- Langtidsstegt kalv – jordskokker – kalvesky
- Bagte rodfrugter
- Små kartofler med havsalt og urter

- Udvalg af ost med syltede nødder
- Citron fromage- lakridsmarengs
- Chokoladekage – marineret frugt

Pris pr. couvert DKK 248,-

Husk at bestille bord - ring på telefon +45 75 91 00 00
eller bestil via email på info@hotel-fredericia.dk

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også