25. juni 2018

Skousen Middelfart – Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 26 – 2018

Skousen Middelfart har eksisteret siden 1985 – samme år, som butikkens nuværende indehaver, Lars Moslund, startede i lære i Skousens butik i Fredericia. Siden 1985 har Lars været at finde i en Skousen-butik. Disse mange år inden for branchen har givet Lars en stor ballast at tage afsæt i i den daglige drift af Skousen Middelfart.

Skousen drives på baggrund af stor erfaring

Som det er indikeret ovenfor, har Lars Moslund mange års erfaring som både Skousen-ansat og -indehaver. Med over 30 år som Skousen-beskæftiget – de seneste 13 år som indehaver af Skousen Middelfart – ved Lars, hvordan en Skousen-butik skal drives.

- Det er klart, at mine mange år som Skousen-tilknyttet gør, at jeg har en stor ballast at tage udgangspunkt i til hverdag. Alt dette lagt sammen med, at vi løbende går på uddannelse for at optimere os, gør, at vi hele tiden udvikler os og leverer et højt kundeserviceniveau, beskriver Lars Moslund.

Lars og resten af Skousen Middelfart sælger hvidevarer til en masse private kunder i Middelfart og omegn.

Matcher netprisen på alle varer

Noget af det væsentligste, når man taler butikker, er priser. En stor fordel ved Skousen Middelfart er det, at butikken matcher internetpriserne på alle dens varer.

- Om kunder køber varer her i butikken eller på nettet, er prismæssigt fuldstændig det samme. Hvis du har fundet eksempelvis en vaskemaskine billigere et andet sted, så matcher vi prisen. Vi har netpriser – vi matcher netpriser. Derudover får du hos os et højt serviceniveau, og det er fordelen ved fysiske butikker som vores, udtrykker indehaver, Lars.

Vælger du at handle dine hvidevarer i Skousen Middelfart, kan du ydermere være sikker på at blive betjent af et personale, der yder mere end kompetent butiksservice.

Motivationen for god kundebehandling er stor

Hos både Lars og resten af Skousen Middelfart er motivationen for at levere god kundebehandling utrolig stor. At kunder går glade ud ad døren betyder nemlig rigtig meget.

- For mig – og egentlig hele butikken – er god kundebehandling lig med god service, og motivationen for at levere dette er virkelig højt. Der findes ikke noget bedre, end når en kunde går glad ud ad døren, og når et behov eller problem er løst. Vi afdækker vores kunders behov, og det er en fed følelse, udtrykker Lars.

Læs mere om Skousen Middelfart på butikkens profilside her på BEST OF Fyn

Kontaktinformationer

Skousen Middelfart
Nyvang 6 – 5500, Middelfart
Tlf: 64 41 67 67
middelfart@skousen.dk


Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også