14. juni 2018

Sjove Pay and Play-sportsaktiviteter i Middelfart

I de to centre, Lillebæltshallerne og Strib Fritids- og Aktivitetscenter, tilbyder Lillebælt Sport & Kultur en række sjove Pay and Play-sportsaktiviteter. I hallerne har du og dine venner, familie eller kollegaer både mulighed for at leje badminton- og tennisbaner, og der er tilmed mulighed for at leje begge hele haller, i hvilke der kan spilles fodbold, stikbold og alle mulige andre sjove spil. 

Er du interesseret i at leje en badmintonbane, fås dette til 120 kr. i timen. Der er mulighed for leje badmintonbaner i både Lillebæltshallerne og i Strib Fritids- og Aktivitetscenter, og du kan leje hallerne i alle tidsrum, hvor de er ledige. 

Læs også: Strib Svømmehal starter babysvømning

Ønsker du at leje en indendørs tennisbane, fås dette til 135 kr. i timen. Du kan leje tennisbaner i Strib Fritids- og Aktivitetscenters hal 2 og i perioden efterår og vinter fra fredag til søndag. Tidsrummene, som du kan leje tennisbaner i, er om fredagen klokken 9:00 - 23:00, om lørdagen 6:00 til 23:00 samt om søndagen fra 6:00 til 23:00. 

Der er som nævnt også mulighed for at leje begge hele haller. Prisen for leje af en hal er 345 kr. i timen, og både Lillebæltshallerne og Strib Fritids- og Aktivitetscenter kan lejes alle dage, så længe hallerne er ledige. 

Inden du booker tid, bør du læse om medbringelse af sportsudstyr og andre relevante informationer

Book jeres tid her

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også