3. december 2018

Sinnerup – Ugens Virksomhed i Odense, uge 49 – 2018

Livsstilshuset, Sinnerup, i Odense er en del af den samlede familieejede Sinnerup-kæde, hvis første butik blev grundlagt af Lars Sinnerup i Holstebro i 1971. Selvom kæden blev etableret for over 50 år siden, er konceptet stadig det samme, som det hele tiden har været. Ligesom det er gældende i alle andre Sinnerup-butikker, får du hos Sinnerup i Odense det ypperste indenfor brugskunst, tøj og møbler.

Har alt i moderigtig brugskunst, tøj og møbler

Lige når man træder ind i Sinnerup i Odense, mødes man af en stor brugskunstforretning efterfulgt af en lige så stor tøjforretning. På butikkens førstesal finder man en meget stor møbelafdeling, og på andensalen gemmer der sig køkkeninventar og -udstyr. Af en helt særlig grund samler Sinnerup alt i moderigtig brugskunst, tøj og møbler under samme tag. 

De produkter, som du kan finde i Sinnerup-butikkerne rundt om i Danmark og altså også i Sinnerup i Odense, er en blanding af brandets egne produkter og forskellige andre konkurrencedygtige mærker, som butikken køber hjem.

Kunder skal føle sig meget velkomne

r du besøger Sinnerup i Odense, skal du ikke være i tvivl om, at du får god behandling af butikkens ansatte. Hos Sinnerup-butikken på Vestergade 12 gør man nemlig meget ud af at behandle kunder godt samt at inspirere og vejlede dem.

- Vi tager godt imod alle vores kunder, og vi gør vores bedste for at hjælpe og vejlede dem. Vores medarbejdere opfører sig på den bedst mulige måde, og vi tænker meget over, at folk skal føle sig meget velkomne her. Personalet er som en familie, og de behandler alle med største respekt, gør Ann-Kristin det klart.

Sinnerup i Odense arbejder som resten af kæden hårdt på at være kunders inspirerende samarbejdspartner. Man skal besøge butikken, hvis man savner inspiration, blot er på udkig eller bare gerne vil hyggesnakke om tidens trends.

Forsøger hele tiden at forny sig

Ligesom det har været tilfældet på kædeplan de sidste 50 år, forsøger Sinnerup i Odense hele tiden at forny sig og følge med tiden. Planerne er mange, og fremtiden er spændende.

- Hos Sinnerup har vi mange planer, der selvfølgelig alle stemmer overens med Sinnerup som kæde. Her i Odense har vi blandt andet planer om at bygge om i butikken og så teste et cafékoncept. Generelt forsøger vi hele tiden at tænke nyt, hvilket jo er enormt vigtigt, hvis man vil fortsætte med at være konkurrencedygtig. Sådan fortsætter vi selvfølgelig også fremover, slutter butikschef hos Sinnerup i Odense, Ann-Kristin Wäver.

Kontaktinformationer

Sinnerup
Vestergade 12 – 5000 Odense C
Tlf: 66 19 22 50
odense@sinnerup.com
https://www.sinnerup.dk/odense.aspx
https://www.facebook.com/sinnerupodense/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også