27. april 2017

Severin tager sit samfundsansvar alvorligt

Som gæst på Severin ved Middelfart er du med til at tage ansvar. Centret arbejder målrettet med CSR (Corporate Social Responsibility) på både det sociale og det miljømæssige område og tager sit samfundsansvar meget alvorligt – oven i købet med et smil.

Det er måske lige at stramme skruen, hvis vi kalder det en god gerning at afholde din konference på Severin. Og dog... De 55.000 gæster der hvert år besøger centret ved Middelfart er i hvert fald med til – bevidst eller ubevidst – at bakke op om en række målrettede sociale og miljømæssige tiltag. Alt sammen en del af Severins CSR-strategi.

Medarbejdere gør forskellen

Der er stor fokus på medarbejdernes trivsel og sundhed og en erklæret målsætning om at arbejde med stolthed og respekt både over for hinanden, omverdenen og miljøet – og naturligvis gæsterne.

Severins sociale indsats indebærer også en ekstra støtte til dem, der har brug for det. Blandt andet derfor har centret hele tiden tre elevpladser i køkken og restaurant, fire pladser til borgere i arbejdsprøvning, samt et årligt velgørenhedsprojekt. I 2017 hjælper Severin Danske Hospitalsklovne.

Og så er vi slet ikke nået til at centrets smukke beliggenhed ved Middelfart og de glimrende faciliteter.

Læs mere om Severin og dets smukke beliggenhed her...

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også