14. juni 2018

Saunagus er den perfekte hverdagswellness

Din første indskydelse, når du hører ordet "Saunagus", er formentlig "hvad"? Sådan er det ikke hos Lillebælt Sport & Kultur, som siden maj har drevet Saunagus-hold i Strib Svømmehal. Saunagus, der kan beskrives som en aromaterapi, er særdeles godt til mennesker, hvis hverdag oftest er rigtig travl. Saunagus er derudover fordelagtigt at dyrke efter en hård træningssession. 

Læs også: Sjove Pay and Play-sportsaktiviteter hos Lillebælt Sport & Kultur

Det, du rent praktisk er en del af, når du deltager i Saunagus i Strib Svømmehal, er en cirka 25 minutter lang saunasession, hvor givne gusmester svinger et håndklæde i kraftige bevægelser. Gusmesterens kraftige bevægelser forårsager, at gusen med de mange dufte føres rundt i den varme sauna. Alt dette giver dig fornyet energi, overskud og styrke til at klare en ofte travl hverdag. En Saunagussession koster 35 kroner. Man står selv for at medbringe håndklæde. 

Der er Saunagus-hold for damer hver tirsdag klokken 20:00. For mænd er tidspunktet klokken 20:30. Læs mere om Saunagus i Strib Svømmehal lige her. Tilmeld dig Saunagus-holdene gennem dette link

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også