20. august 2018

Sand & Guldborg – Ugens Virksomhed i Odense, uge 34 – 2018

Som én af Fyns ældste virksomheder har murerfirmaet, Sand & Guldborg, stor erfaring indenfor branchen. Sand & Guldborg, der i dag ejes af Hans Pedersen, blev grundlagt i 1923, og frem til i dag har murerfirmaet opbygget næsten 100 års erfaring med murerarbejde, betonrenovering og facadearbejde.

Overtagelse af Hans Pedersen

Året hed 1999, da nuværende indehaver, Hans Pedersen, købte og overtog traditionsrige Sand & Guldborg. De daværende indehavere af Sand & Guldborg skulle på pension, og således var det tid til, at murerfirmaet skulle sælges.

- Jeg overtog Sand & Guldborg, da der var brug for et generationsskifte, og da ejerne ønskede at gå på pension. Jeg synes, at firmaet virkede virkelig interessant, og jeg var således ikke i tvivl om, at det var noget, jeg ville, forklarer Hans Pedersen.

Hans Pedersen har i dag 27 murere ansat. Hans, der sørger for, at virksomheden hænger sammen og fungerer som en helhed, beskæftiger sig primært med salgs- og kontorarbejde i forhold til gennemførelse af diverse salg og opgaver.

Virksomhedens hviler på sin store erfaring

Sand & Guldborgs mangeårige eksistens vidner om et murerfirma, der leverer stor kvalitet. Hans Pedersen selv gør det klart, at firmaet har et særdeles godt ry.

- Du skal vælge os, fordi vi har erfaringen. Vi har altid haft et virkelig godt ry i henhold til kvalitet, og vi kan sige med god samvittighed, at tingene er i orden, når vi forlader et byggeri. Vi har eksisteret i mange år nu, så der er jo noget, der tyder på, at det passer. Vi kommer aldrig til at gå på kompromis med kvaliteten, beskriver Hans Pedersen.

Det, som Sand & Guldborg beskæftiger sig mest med indenfor murerfeltet, er renoveringsarbejde, og Hans Pedersen selv har over 35 års erfaring med renoveringsopgaver. Sand & Guldborg klarer både indvendige og udvendige mureropgaver.

Betjener både erhvervs- og privatkunder

Hans Pedersens største kunder er kommunen og de store boligselskaber i Odense. Udover diverse erhvervskunder har Sand & Guldborg er stort udvalg af private kunder, der har været kunde hos dem over flere generationer. Ligesom mange andre firmaer nyder Hans og resten af murerfirmaet godt af, at der lige nu bygges og handles mange huse.

- Vi har et stort antal af kunder, og vi har mange både erhvervs- og privatkunder. Flere af vores kunder er nogle, som vi har haft gennem generationer. Dette, tror jeg, hænger sammen med, at kunder får den samme kontaktperson, når de henvender sig til os. Man bliver ikke kostet rundt. Lige nu er vi faktisk så hængt op, at vi er fuldt beskæftiget de næste to-tre måneder frem. Det er meget glædeligt, slutter Hans Pedersen.

Har du noget murerarbejde, du har brug for at få lavet, kan Hans Pedersen og resten af Sand & Guldborg kontaktes via nedenstående kontaktinformationer.

Kontaktinformationer

Sand & Guldborg
Herluf Trolles Vej 8C
5220 – Odense SØ
Tlf: 6615 4040
mail@sand-guldborg.dk
http://www.sand-guldborg.dk/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også