18. juni 2019

SafeZone Security - Ugens Virksomhed, uge 25 – 2019

SafeZone Security blev grundlagt i 2008 og har pt. 2 ansatte, men samarbejder med en bred skare af elektrikere for at løfte opgaver af enhver art indenfor alarmer og videoovervågning.

Virksomheden ejes og drives af Daniel O'Broin, som er uddannet IT-ingeniør med speciale i sikkerhed og netværk. Han øjnede en stigende vækst i behovet for sikkerhedsløsninger på det danske marked. En vækst som kun er blevet større siden virksomhedens start.

- Kerneområdet er alarmer, videoovervågning og områdesikring. Specielt indenfor overvågning sker der en spændende udvikling lige nu fortæller Daniel. Her er det i særdeleshed ansigts- og nummerpladegenkendelse, der rykker. Det giver f.eks. mulighed for at sikre døre og porte på en ny og smart måde.

Store krav til godkendelse og certificering

SafeZone Securitys kunder er de små- og mellemstore virksomheder indenfor næsten alle brancher. Det er f.eks. indenfor restauration, tømrere og lagerlokaler. I særdeleshed de kunder som har store krav til godkendelse og certificering hos deres leverandør. SafeZone Security er nemlig godkendt installatør af video og alarmer og er ISO 9001:2015 AIA/ITV-certificeret.

Med afsæt i kundens ønsker laves løsninger, som tilpasses det reelle behov. Her finder du ikke dyre abonnementsordninger og bindinger på flere år. Virksomhedens fokus på de nyeste teknologier gør dem omstillingsparate og fleksible - og så hjælper det, at de har fokus og interesse på de særligt krævende og specialiserede opgaver, som de store aktører i markedet ikke kan levere.

Drivkraften for Daniel er udfordringen i at få lavet de rigtige løsninger for kunden kombineret med en personlig interesse for ny og spændende teknologi. I en dynamisk branche hvor ikke to dage eller opgaver er ens, er det derfor med fornøjelse, at en ny arbejdsdag starter.

Klassisk fynsk ordentlighed

Kunderne mødes i øjenhøjde lige der, hvor de er, og denne fremgangsmåde giver trofaste kunder år efter år - kunder som bliver gode ambassadører for virksomheden. Grundstenene er tillid, og det som Daniel kalder klassisk fynsk ordentlighed.

Fremtiden tegner lys med solid kundetilgang og mange spændende opgaver. SafeZone Security har dog det krav, at væksten aldrig må gå ud over kvaliteten af det udførte arbejde. Eneste udfordring på længere sigt kan blive mangel på kvalificeret arbejdskraft - men den problematik står SafeZone Security på ingen måde alene med.

Adresse: Nybohusvej 6, 5250 Odense SV
Telefon: 35 12 60 60
Hjemmeside: http://safezone.dk

Læs mere om SafeZone Security på BEST OF Fyn lige her.

Skrevet af:
Stephan Green
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også