3. december 2018

Sabicare - Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 49 - 2018

Da Sabrina Sarkinovic startede på kosmetologuddannelsen i 2009, vidste hun allerede dengang, at hun ville være selvstændig kosmetolog på et tidspunkt. Efter den nuværende Sabicare-indehaver afsluttede sin uddannelse, stod det faktisk allerede dér klart for hende, at hun ville starte egen kosmetologklinik op. Tre måneder og en grundigt udarbejdet forretningsplan senere åbnede hun Sabicare d. 1. november 2013.

Det er to former for behandling, som kunden skal være tilfreds med

Hos Sabrina og Sabicare udføres der kosmetiske behandlinger. Man besøger klinikken, hvis man ønsker velvære, at slappe af og at gøre en forskel for sig selv. Sabrina har ikke blot fokus på, at selve den kosmetiske behandling skal have kvalitet. Gennem god kundebehandling skal kunden også føle, at denne er centrum.

- Hos mig er det to former for behandling, som kunden skal være tilfreds med. Foruden kvaliteten på den kosmetiske behandling skal kunden føle, at denne er absolut nummer ét. Ud over at føle at resultatet er lige i skabet, skal kunden føle sig helt tilpas, når de er her. Kunden er altid i centrum, fordi det kun er kunden og jeg, slår Sabrina fast.

Du skal give Sabicare et besøg, hvis du ønsker behandling på en autentisk klinik og af en kosmetolog, der ved, hvad hun laver. Sabrina har trods sin unge alder snart ti års erfaring som kosmetolog.  

Det er det dér med at få folk til at få det bedre

For Sabrina bunder den store interesse i kosmetologfaget i egne oplevelser, som hun havde hos en kosmetolog, da hun var teenager. Ligesom stort set alle andre teenagere havde Sabrina problemer med uren hud, og da en veninde foreslog hende at tage med til kosmetolog, og da Sabicare-indehaveren efterfølgende mærkede den store forskel, gik der en masse ting op for Sabrina.

- Min veninde tvang mig med til en kosmetolog, som jeg endte med at gå til, til der blev styr på min hud. Jeg kunne mærke, at forskellen og den efterfølgende glæde, som jeg følte, interesserede mig rigtig meget. Uren hud kan tage meget på folks selvværd og selvtillid, og jeg kunne virkelig mærke, hvor meget jeg fik dette igen efter mine besøg. Det, at jeg kan hjælpe med at få folk til at få det bedre, er virkelig motiverende, beskriver Sabrina.

Hos Sabicare er der plads til alle, og hendes målgruppe tæller både mænd og kvinder i alle aldre. Sabrina gør det klart, at hun finder det hyggeligt, at man kan få fat i alle typer mennesker, da dette også giver noget diversitet i hverdagen.

De fremtidige planer indeholder yderligere dygtiggørelse

I forhold til fremtiden har Sabrina planer om at dygtiggøre sig gennem blandt andet ’Permanent Makeup’-uddannelsen, som hun skal tage til januar. Dertil har hun bestemt ikke planer om at stoppe som selvstændig i Sabicare.

- Til januar starter jeg på Micro Blading-uddannelsen, der også kaldes ’Permanent Makeup’. Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at jeg gør dette for at dygtiggøre mig i endnu højere grad og for at udvide mit repertoire. Jeg er nemlig meget opsat på at fortsætte som kosmetolog mange år frem, slutter Sabrina Sarkinovic.

Kontaktinformationer

Sabicare
Vækstedsvej 12, 5500 Middelfart
Tlf: 26 79 26 72
sarkinovic.kos@gmail.com
https://sabicare.dk/
https://www.facebook.com/www.sabicare.dk/   

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også