11. maj 2020

SabiCare åbner klinikken den 11. maj

Besked fra SabiCare:

"På mandag d. 11. maj er jeg igen klar til at tage imod Jer! 
Det er en stille genåbning, hvilket betyder der ikke er så mange tider som ellers. Så det er først til mølle. Forholdsreglerne følges fortsat! Jeg har valgt at investere i engangstilbehør i form af lagner og håndklæder. Jeg bærer visir hele tiden og maske oveni ved behandling der foretages i hovedenden. Derudover sprit, sprit og sprit.

Udover det kommer der til at ske nogen ændringer i forhold til min fremtidige barsel. Først og fremmest flytter jeg klinikken hjem pr. 1. Juni og frem til d. 14. August hvor jeg går på barsel. Det er en midlertidig løsning! Derudover går jeg ned på deltid fra midten af juni, hvor tiderne vil ligge lidt forskelligt! 

Der vil derfor ikke være bestemte åbningstider fremadrettet, så ønsker man at købe produkter, skal man lige kontakte mig først. Derudover har jeg valgt ikke at udskrive flere gavekort frem til min barsel. Både fordi jeg bliver presset på bookinger i forvejen og fordi man aldrig ved hvad der sker, og så er det træls at modtage et gavekort man ikke kan bruge før om lang tid! 

Jeg er tilbage igen fra barsel start april 2021. Jeg vil på forhånd meddele at produkter ikke kan købes imens jeg er på barsel, så husk at få fyldt hylderne godt op inden. Men vent med køb - for i juli laver jeg nogle rigtige gode tilbud til Jer! 

Jeg glæder mig super meget til at se Jer igen! 
De kærligste hilsener Sabrina, SabiCARE"

Hvis du vil have en tid hos SabiCare, så bestil din tid nu! Før det er for sent... 

Bestil din tid her!

Læs mere om SabiCare her...

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også