11. juni 2018

Restaurant Hannerup Skov - Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 24 - 2018

Restaurant Hannerup Skov er en selskabsrestaurant, der specialiserer sig i afviklingen af festligheder som bryllupper, fødselsdage og jubilæer. Med en unik beliggenhed, de bedste lokale råvarer samt et hold af velforberedte tjenere, der kan aflæse kunders behov, før kunderne selv føler dem, skaber Restaurant Hannerup Skov nogle perfekte fester, som gæster sent vil glemme.

En fuldstændig unik beliggenhed

Noget af det, der har kendetegnet Restaurant Hannerup Skov, siden bygningen blev bygget helt tilbage i 1888, er dets unikke placering midt i Hannerup Skov, hvorfra der er udsigt til et charmerende dyreliv, Lillebæltsbroen samt den flotte omkringliggende natur.

- Selve den bygning, vi befinder os i, blev bygget som skovpavillon helt tilbage i 1888.  Siden da har den været restaurant. Noget af det mest unikke ved bygningen er klart dens placering og terrasse, som er beliggende tæt på fasaner, fugle og rådyr og derudover har en rigtig smuk udsigt til Lillebæltsbroen og den omkringliggende smukke natur, beskriver Klaus Zoffman-Jensen, der er indehaver af Restaurant Hannerup Skov.

Særligt om sommeren tages Restaurant Hannerup Skovs store og flotte terrasse flittigt i brug. Denne har plads til 150 mennesker.

De bedste lokale råvarer

Et andet element, man unægtelig må forbinde Restaurant Hannerup Skov med, er den høje kvalitet på de råvarer, som restauranten benytter sig af.  Kødet, som indehaver, Klaus, bruger, får han fra Grambogaard, som er et selvstændigt lille fynsk slagteri. Kyllingen får de fra Allégården på Søndersø.

- Vi går rigtig meget op i at kunne benytte de bedste lokale råvarer. Derudover er vi gode til at behandle dem. Vi arbejder med det fineste lokale, som Danmark kan producere, og vi går ind for økologi, når dette kan lade sig gøre. Vi vil dog helst bruge lokalt. Al vin, vi serverer, er faktisk økologisk, udtrykker Klaus Zoffman-Jensen.

Med sit udvalg af gode lokale råvarer og økologiske vine appellerer Klaus og resten af Hannerup Skov Restaurant til dem, der går op i høj mad- og vinkvalitet. 

Velforberedte tjenere giver utrolig høj service

Et tredje element, man roligt kan rose Restaurant Hannerup Skov for, er, hvor velforberedt restauranten er. Når restauranten afholder selskaber, forbereder Klaus og hans ansatte sig på alt. Derudover har de altid back up-planer klar.

- Vi er altid virkelig velforberedte, når vi afvikler festligheder. Selvfølgelig kan der ske fejl, og det skal der også være plads til. Det handler om, hvordan man løser fejlene, og hvor forberedt man er på de forskellige ting, der kan ske i løbet af en aften. Det er dét, der har noget at sige, i forhold til om gæster går glade hjem fra Hannerup Skov Restaurant eller ej, beskriver Klaus.

I løbet af året afvikles der et hav af forskellige festligheder på Hannerup Skov Restaurant. Bryllupper, fødselsdage, jubilæer, julefrokoster er blot nogle af de fester, du kan få afholdt i restaurantens unikke rammer.

På Restaurant Hannerup Skov skabes der minder

Restaurant Hannerup Skovs eget motto er, ”vi skaber minder”. Det er et klart mål for Klaus Zoffman-Jensen og hans ansatte, at de skal skabe de perfekte fester - de fester, som folk husker.

- Vi sætter barren rigtig højt og gør derudover alt for at leve op til det hus og de rammer, vi har. Vi har kun glade gæster, og meget af det, vi lever på, er, når vores glade gæster fortæller om os til andre. Mange vil måske sige, at vores kuvertpris ligger i den dyre ende. Til gengæld får folk også en oplevelse, de meget sent vil glemme, slår Klaus det fast.

Fremtiden for Restaurant Hannerup Skov ser rigtig god ud, hvis man spørger indehaver, Klaus. Restauranten får flere og flere selskaber og herigennem mere og mere at lave. Noget af det, Klaus vil fokusere på i fremtiden, er, at Restaurant Hannerup Skov også skal være vært for kurser og konferencer. Restauranten udgør nemlig en unik mulighed for at få anderledes rammer til sine kurser og konferencer.

Læs mere om Hannerup Skov Restaurant på restauranten profilside her på BEST OF Fyn

Kontaktinformationer

Restaurant Hannerup Skov
Hannerup Brovej 9
7000 – Fredericia
Tlf: 53 87 61 61
klaus@hannerup-skov.dk
https://hannerup-skov.dk/
https://www.facebook.com/Hannerupskov/

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også