19. november 2018

Realmæglerne – Ugens Virksomhed i Odense, uge 47 – 2018

Hos Jannick Willumsen, Jesper Hviid og resten af Realmæglerne i Odense får man som kunde en lokalt forankret mægler, der med afsæt i masser af erfaring og stor indsigt i lokalområdet giver sig tid til hver enkelt kunde. Jannick og Jesper bor selv i Odense og er således tæt på det lokale boligmarked. Mæglernes måde at agere lokalt på er noget, der får ejendomsmæglervirksomheden til at toppe kundetilfredshedslisten.

Nærvær er alt – Jannick og Jesper er til stede

Der er ingen tvivl om, at det lokale aspekt er noget af det, som Jannick og Jesper lukrerer allermest på. Realmæglerne giver nærvær og tager sig tid til hver enkelt kunde. Realmæglerne fra Odense er nede på jorden, og igennem blandt andet intern grundig sparring sætter de en ære i at give kunder ’den gode oplevelse’.

- ’Nærvær’ er nok det ord, der beskriver vores tilgang bedst. Det betyder virkelig meget. Vi bor i området og ved alt om vores kunder. Derudover er vi gode til at sparre internt. Den enkelte kunde får ikke blot én men to vejledere i form af både Jannick og jeg. Det kan dertil siges, at vi er meget nede på jorden. Det er også, hvad kunder skriver om os, beskriver Jesper Hviid, der ejer Realmæglerne i Odense med kompagnon, Jannick Willumsen.

Jesper slår det fast, at Realmæglerne naturligvis altid varetager sælgers interesse. Det er dog et fokus for både Jannick og Jesper, at køber også får en god oplevelse.

Ligger nummer 1 i kundetilfredshed

Ifølge Boligsiden – Danmarks mest besøgte boligportal – er Realmæglerne den ejendomsmægler, der ligger højest i kundetilfredshed. Realmæglerne har bedømmelsen 10 ud af 10 og scorer således topkarakterer på boligsiden, hvis formål det er at gøre det nemmere for boligkøbere at finde den ejendom, de er på jagt efter.

- Ifølge www.boligsiden.dk er vi dem, der ligger allerhøjst i kundetilfredshed. Jeg kiggede selv i går, og vi gør det stadig. Vi har 10 ud af 10 i bedømmelse. Det, som Boligsiden gør, er at tage fat i kunder, efter de har foretaget et salg eller et køb, og så udspørges disse kunder i forhold til deres tilfredshed med givne ejendomsmægler, forklarer Jesper.

Jesper beskriver videre, at Realmæglerne i Odense gør meget ud af jævnligt at lave kundeundersøgelser, så de holder sig up to date med, hvor glade kunderne er for det arbejde, der bliver udført.

Burde i grunden takke Odense for den gode modtagelse

Hovedargumentet for at tage fat i Realmæglerne i Odense, hvis du skulle sælge eller købe, ville være, at du ved, at andre vil anbefale Jannick, Jesper og resten af ejendomsmæglervirksomheden. For Jesper og Jannick har det været deres grundighed og ihærdighed, der har givet pote. Kunder er kommet til i en sådan grad, at Jesper og Jannick i grunden burde rette en tak mod Odense for den gode modtagelse.

- Et godt argument for at tage fat i os er, at andre, der har været igennem det samme, som du skal til, vil sige god for os, fordi de har haft en god oplevelse hos os. Netop dette har bestemt også været tilfældet. Vi burde i bund og grund sige tak til odenseanerne og samarbejdspartnerne for have taget så godt imod os. Vi er meget ydmyg over den tillid, der bliver vist os, og sådan skal jo bare fortsætte, slutter Jesper Hviid.

Kontaktinformationer

Realmæglerne Odense v/ Willumsen og Hviid
Sdr. Boulevard 49 – 5000 Odense C
Tlf: 66 14 80 40
odense@mailreal.dk
https://www.realmaeglerne.dk/540
https://www.facebook.com/realmaeglerneodense540/

 

Skrevet af:
Mads Egmose
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også