23. juli 2018

Rågelund Efterskole glæder sig til skolestart

Rågelund Efterskole - en efterskole for unge ordblinde beliggende tæt på Odense – glæder sig rigtig meget til, at de d. 12. august endnu engang byder 94 unge elever velkommen til et spændende år på efterskolen. Hos Rågelund Efterskole lægges der vægt på at tilbyde unge et efterskoleophold med tryghed i et overskueligt miljø. Fokus er, at eleverne gennem dialog og samvær skal udvikle sig både fagligt og menneskeligt, og at eleverne derudover skal lære at tage ansvar for både eget liv men samtidig også medansvar for andres. 

Foruden de obligatoriske niendeklassesfag som dansk, matematik, engelsk og idræt, tilbyder Rågelund Efterskole en bred vifte af valgfag af både sportslig og kreativ karakter. Efterskolen er beliggende i smukke naturlige rammer på Rågelundvej 179 mellem Åsum og Marslev og kan kontaktes på 65 95 13 86. Læs mere om Rågelund Efterskole på efterskolens hjemmeside.

Skolen har gode faciliteter. Derfor er skolen udlejet stort set hele sommeren til forskellige sports- og fritidsorganisationer.

 

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også