15. juni 2018

Precis ─ Personlig Kommunikation stifter nyt søsterselskab med speciale i rekruttering

Precis ─ Personlig Kommunikation udvider nu forretningsområdet til at omfatte rekruttering og stifter i den forbindelse søsterselskabet, Precis ─ Search & Selection. Precis ─ Search & Selection finder og udvælger sygeplejerskevikarer og SOSU-assistenter, der vil rykke teltpælene op for en kortere eller længere periode, for at gå på arbejde som vikar i et nordisk land.

At finde de rigtige vikarer hurtigt har stor betydning for det enkelte sygehus- eller plejehjems drift. Derfor er det vigtigt at finde de rigtige kandidater – særligt når det handler om afløsere i sommerferien eller i andre perioder, hvor der opstår et akut behov for ekstra hænder.

- Udfordringen med at finde personale til sommerperioden er meget stort i de tyndtbefolkede yderområder, hvor man har rigtig svært ved at tiltrække nordisk talende vikarer med et højt fagligt niveau, der f.eks. har lyst til at hive to måneder ud af kalenderen og tage til Norge for at arbejde og opleve den storslåede natur, siger Jesper Bøje Pedersen, der er medejer og administrerende direktør hos Precis ─ Personlig Kommunikation og det nystartede søsterselskab, Precis ─ Search & Selection.

nyheder-2018/precis/jesper-boje.jpg

Jesper Bøje Pedersen, der er medejer og administrerende direktør hos Precis ─ Search & Selection, spår det nystartede søsterselskab en lys fremtid. 

 

Precis ─ Search & Selection fungerer som en nordisk netværksbaseret tjeneste, hvor konsulenterne dagligt er i kontakt med kandidater og norske arbejdsgivere. I løbet af den første måned har selskabet fået 5 faste samarbejdspartnere, og der ser ud til at komme mange flere til i fremtiden.

 - Lige nu søger vi sygeplejersker og SOSU-assistenter til mere end 20 forskellige stillinger i Norge, og det understreger bare, hvor stort behovet for fagligt dygtige vikarer er. Der mangler ligesom et nordisk rekrutteringsbureau med speciale i rekruttering af topkandidater inden for hospitals-, sundheds-, og sygehusvæsenet, og det er det ´gap´, vi gerne vil udfylde med søsterselskabet Precis ─ Search & Selection, fortæller Jesper Bøje Pedersen.

Læs også: God løn, fri bolig og transport

 Det nystartede søsterselskab optager i øjeblikket to fuldtidsansatte, der formidler kontakten mellem kandidater og det enkelte sygehus eller plejehjem.

 Selskabets samarbejdspartnere stiller høje krav til faglighed. Derfor er det også oplagt at den daglige kontakt varetages af uddannede sygeplejesker, der også selv i perioder har arbejdet som vikarer i udlandet.  

nyheder-2018/precis/hans-bak-web.jpg

Hans Bak, der oprindeligt er uddannet sygeplejerske og tidligere i sin karriere har arbejdet med rekruttering, er en af to fuldtidsansatte, der finder og udvælger kandidater til det enkelte sygehuse eller plejehjem.

 Læs mere om Precis – Search & Selection eller hold øje med aktuelle stillinger her

Ved spørgsmål eller behov for yderligere information, kontakt venligst administrerende direktør ved Precis ─ Search & Selection, Jesper Bøje Pedersen, på Tlf.: 25 64 40 97 eller E-mail: kontakt@precis.dk

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også