17. september 2018

Ovethi - Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 38 - 2018

Ovethi har importeret dæk i alle afskygninger siden 1954. Manden bag rattet i virksomheden hedder Thomas Thinggaard, og for ham er det afgørende, at kunderne kører derfra med de rigtige dæk og en god mavefornemmelse. 

Hvor langt har du på arbejde? Skal du på skiferie denne vinter?

Det er ikke usædvanlige spørgsmål, når du stiller bilen hos et af Ovethis dækcentre. For Ovethi er det nemlig alpha omega, at kunderne kører tilbage på vejene med de rigtige dæk. Og det er ikke kun et spørgsmål om god service, men også om sikkerhed. 

Kommer du ind med et punkteret dæk, som Ovethis medarbejdere vurderer, at de ikke kan lappe på en ordentlig måde, får du det af vide. Også selvom udgiften til nye dæk ødelægger den gode stemning en fredag eftermiddag. 

- Man kan være sikker på, at vi gør vores bedste for, at man føler sig tryg, når man kører herfra, siger Thomas Thinggaard. 

Dæk i alle afskygninger

Ovethi har eksisteret siden 1954 og er opkaldt efter Thomas Thinggaards farfar, Ove Thinggaard. Virksomheden importerer og sælger alt i dæk - fra de helt små trillebørsdæk til enorme traktordæk. De ved kort sagt alt om dæk og fælge, for de laver ikke andet. 

- Vi har ikke autoreparation, vi laver ikke olieskift eller skifter glas. Dæk er vores ekspertise. Det er det, vi er gode til, siger Thomas Thinggaard. 

Én ting er at finde de rigtige dæk. Noget andet er at få dem til at køre godt. Det er en længerevarende proces, som ikke nødvendigvis lykkes i første forsøg. Derfor bliver bilerne testet og dækkene nøje justeret, inden de kommer tilbage på vejene. 

- Og det er de her små ting, som gør, at kunden kører derfra med en god mavefornemmelse. Hos os handler det ikke kun om pris, men også om, at bilen kører godt, siger Thomas Thinggaard.  

Køb dæk hjemme i sofaen

Med Thomas Thinggaard ved rattet i Ovethi har virksomheden droppet avisannoncer med slagtilbud på bestemte dæk. For kunderne bliver skuffede, når de kommer ned i dækcenteret og finder ud af, at tilbuddet ikke gælder den størrelse, de skal bruge. 

- Det, der er så pokkers svært ved dæk, er, at der findes 3-400 forskellige størrelser. Så den slags annoncer har vi simpelthen valgt fra, for det giver kunderne en dårlig oplevelse at komme ned til os og finde ud af, at den størrelse, de skal bruge, koster 1200 i stedet for 300 kroner, siger Thomas Thinggaard

Det betyder ikke, at du ikke kan få et godt tilbud. På Ovethis webshops dæk.dk kan du nemt finde gode tilbud, men du kan altid se præcist hvilke typer og størrelser, der er sat ned. 

Men selvom mange gerne vil sidde hjemme i sofaen og vælge dæk, vil Thomas Thinggaard alligevel meget gerne have dem ned i et af hans dækcentre.

- Det er her, vi kan løfte vores opgave med at spørge ind til, hvorfor man har valgt, som man har. Vi vil jo stadigvæk gerne være sikre på, at de får det rigtige, siger han. 

 

Kontaktinformationer: 

A/S Ovethi - Dansk Dæk Service
Odensevej 35, 5591 Gelsted
Tlf. 64 49 10 63 eller ovethi@ovethi.dk
www.ovethi.dk eller www.dæk.dk 
https://www.facebook.com/Ovethi/

 

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også