26. januar 2022

Ovethi søger dækmontør og chauffør i Odense

Hos Ovethi er de altid interesseret i at have de bedste medarbejdere inden for deres felt. Og netop nu leder de efter en chauffør i Odense og en dækmontør til lastvognsafdelingen i Odense.

Dækmontør til alsidigt arbejde i lastvognsafdelingen
Ovethi søger en dygtig dækmontør til at arbejde ude hos deres kunder og på værkstedet. Jobbet er alsidigt, men består primært af arbejde med montering og reparation af dæk og fælge til transportbranchen.

Læs hele stillingsbeskrivelsen HER. Skal du være en del af deres hold? Så send dit CV via mail til job@ovethi.dk, eller ring til driftsleder Mikael Nielsen på 63 17 31 06. 

Chauffør i Odense
Til deres afdeling i Odense søger Ovethi også en chauffør til at pakke og levere dæk og fælge til deres kunder. Det er vigtigt, at du har kørekort til personvogn og taler, læser og skriver dansk. Desuden foretrækker de, hvis du har truckcertifikat og godt kendskab til dæk-/autobranchen. 

Læs hele stillingsbeskrivelsen HER. Er det dig, de mangler? Så send dit CV via mail til job@ovethi.dk, eller ring til driftsleder Mikael Nielsen på 63 17 31 06.

Ovethi søger også dækmontører i flere andre byer - fx Kolding, Holstebro mm. Hold dig opdateret på disse jobs HER

Du har også mulighed for at sende Ovethi en uopfordret ansøgning sammen med dit CV, hvis du tror, at det er dig, de står og mangler. Uopfordrede ansøgninger sendes også til job@ovethi.dk

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også