1. august 2019

Ovethi er titelsponsor til den 3. runde af EM i speedway

Ovethi - dæk.dk har indgået en spændende aftale om et titelsponsorat til den 3. runde af det europæiske mesterskab i speedway SEC, som afvikles på Vojens Speedway Center d. 10. august.

Speedway er høj fart, spænding og stor dramatik. Højkomprimerede methanoldrevne én-cylindrede motorer på hele 500 kubikcentimeter, der accelerer hurtigere end en Formel 1 racer fra 0-100. Fire mand til start pr. heat, som varer fire omgange på en rundbane, hvor belægningen er en blanding af slagger, ler og knust tegl - kun omkranset af et lille hegn til tilskuerne, som altid har en folkefest.

Hele heatet gennemføres på under ét minut - vel at mærke uden bremser! Suset og lyden fra de frygtløse "læderhalse" der på langsiderne når op på mere end 100 km/t., inden der skal drejes skarpt til venstre på den runde bane, skal opleves, og i speedwaysporten kommer du helt tæt på.

Et naturligt valg
Hos Ovethi stod det hurtigt klart, at det ville være helt naturligt at støtte op om speedwaysporten og det nye set-up i Vojens, da de har afdelinger over hele landet, og næsten alle afdelingerne ligger i nærheden af en speedwaybane.

Som navnet antyder, beskæftiger Ovethi - Dansk Dæk Service sig med salg og service af dæk til både private og erhverv. Mange er disse kunder er naturligt interesserede i motorsport, og det giver derfor rigtig god mening at være synlig til de forskellige speedwayløb rundt om i landet.

I forbindelse med EM-afdelingen i Vojens vil der være flere konkurrencer, hvor der er mulighed for at vinde billetter til arrangementet, så hold øje med de sociale medier hos Ovethi.

Stærk dansk opstilling
Hele 5 danskere stiller til start. Den regerende europamester Leon Madsen fører an og har selskab af de unge kometer Mikkel Michelsen og fynske Anders Thomsen. Derudover er Danmark repræsenteret ved den tidligere banerekordholder i Vojens Michael Jepsen Jensen og den tidligere 3-dobbelte verdensmester Nicki Pedersen.

Nicki vandt desuden det europæiske mesterskab i 2016 og har været på skamlen i alle de sæsoner, hvor han har været repræsenteret i serien. Der er derfor lagt op til et kæmpe festfyrværkeri på Vojens Speedway Center d. 10. august. Som vores gamle speedwaykonge Ole Olsen vil sige: "Be there".

Læs hele artiklen HER

Se mere på Vojens Speedway Center HER

Startlisten ser således ud:

1. Leon Madsen (Danmark)
2. Jarosław Hampel (Polen)
3. Robert Lambert (Storbritanien)
4. Mikkel Michelsen (Danmark)
5. Antonio Lindbaeck (Sverige)
6. Grigory Laguta (Rusland)
7. David Bellego (Frankrig)
8. Vaclav Milik (Tjekkiet)
9. Michael Jepsen Jensen (Danmark)
10. Kacper Woryna (Polen)
11. Anders Thomsen (Danmark)
12. Paweł Przedpełski (Polen)
13. Bartosz Smektała (Polen)
14. Kai Huckenbeck (Tyskland)
15. Nicki Pedersen (Danmark)
16. Peter Kildemand (Danmark)

Reserver:

17. Frederik Jakobsen (Danmark)
18. Andreas Lyager (Danmark)

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også