5. november 2018

Oven Vande Ved Volden - Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 45 - 2018

Det var drømmen om at være selvstændig, der gjorde, at Lise Lotte Gaarde og hendes mand, Henrik Lyager, valgte at åbne egen á la carte-restaurant med tilhørende selskabslokaler i 2001. I over 17 år har de nu kørt en restaurant, der har fokus på kvalitet og på, at alt mad laves fra bunden. De to restaurantejere er fuldstændig klar over, at det aldrig må blive en dag på kontoret at gå på arbejde, når man udgør værtsstedet for folks festligheder.

Mad lavet helt fra bunden – et håndværk

Hos Lise Lotte, Henrik og resten af Oven Vande Ved Volden ser man madlavning som et håndværk. Selvom menukortet spænder vidt, er alt lavet fra bunden. Ved Volden får man den ægte vare.

- Vi er gode til kvalitet, og vi er gode til håndværket. Vi holder alt det gammeldags håndværk i hævd. Efter vi flyttede i Norgesgade, er vi også igen begyndt at flambere og tranchere i restauranten. Dette også for at give gæsterne en oplevelse, når de går ud og spiser, forklarer Lise Lotte.

Oven Vande Ved Voldens menukort er fyldt med smagfulde herligheder og indeholder både forfriskende forretter, møre og smagfulde steaks- og hovedretter samt klassiske retter, krydrede oste og uimodståelige desserter. Restaurantens fine selskabslokaler indbyder til afholdelsen af din næste festlighed, og der tilbydes mad ud af huset.

Højeste serviceniveau - hvis ’bedre’ er muligt, er ’godt’ ikke godt nok

For Lise Lotte, hendes mand og deres ansatte bliver det aldrig ’en dag på kontoret’ at gå på arbejde. Oven Vande Ved Volden er fuldstændig klar over, hvor vigtigt det er for folk, når man vælger at holde en festlighed ude i byen.

- Alle kunder skal have samme service. Det bliver aldrig en dag på kontoret for os. Nogle bruger 20.000 kroner på en aften hos os som et greb i lommen. Andre sparer op gennem flere år. Ligegyldigt økonomisk udgangspunkt ved vi, hvor meget det betyder for folk, at ’deres’ aften bliver god. Derfor har vi altid fokus på, at vi aldrig går på kompromis med serviceniveauet. Hvis ’bedre’ er muligt, er ’godt’ ikke godt nok, slår Lise Lotte Gaarde fast.

Oven Vande Ved Volden har mange tilbagevendende gæster, der vælger at benytte sig af restaurantens gode mad og hyggelige selskabslokaler igen og igen. Blandt flere gode historier har en kvinde blandt andet valgt at holde sin fødselsdag på restauranten gennem de sidste fjorten år.

At følge med tiden skal give fortsat glade restaurantgæster

Lise Lotte og Henrik glædes af glade restaurantgæster. Gæsterne går glade ind, og herfra sørger Oven Vande Ved Volden for, at de bestemt også går glade hjem. Lise Lotte gør det klart, at det for at bibeholde de mange glade og tilbagevendende kunder er væsentligt, at restauranten fortsat formår at følge med tiden.

- Man kan altid dække et bord. Men du kan også dække et godt bord. Man kan også altid lave en frikadelle, men det er jo ikke sikkert, at den smager godt. Vi dækker et godt bord, og vi laver en god frikadelle. Vi har fokus på alle facetter, og det giver glade kunder. I forhold til fremtiden bliver vi nødt til at følge med tiden, så vi kan fortsætte med at have glade, tilbagevendende gæster, slutter Lise Lotte Gaarde.

Har du ikke styr på årets nytårsmenu, kan du lige nu bestille den hos Lise Lotte og Henrik. Restauranten giver dig mulighed for at komme og hente din nytårsmenu på dagen. Læs mere på deres hjemmeside.

Læs mere om Oven Vande Ved Volden på restaurantens profilside her på BEST OF Fyn

Kontaktinformationer

Oven Vande Ved Volden
Norgesgade 4 – 7000 Fredericia
Tlf: 76 20 02 26
ovenvande@ovenvande.com
https://www.ovenvandevedvolden.dk/
https://www.facebook.com/oven.vande.9/?ref=br_rs

 

Skrevet af:
Mads Egmose
BEST OF Fyn

 

Tilbage til oversigten

Læs også