22. april 2019

Orangeriet - Ugens Virksomhed, uge 17 - 2019

Lone Ellegaard Østfeldt, der er uddannet PLP Performance Facilitator og Business Coach, stiftede ’Orangeriet’ tilbage i 2015. Efter seksten succesfulde år i IT-branchen, hvoraf fire af disse blev brugt som IT Support Manager, fandt Lone ud af, at nu ville hun brede sine evner som performancefacilitator og businesscoach til en endnu større målgruppe. I over fire år har Lone hjulpet enkeltpersoner såvel som virksomheder med at blive bedre udgaver af sig selv. I private henseender har dette givet betydelig menneskelig udvikling. I erhvervscases har dette i sidste evne ført til bedre bundlinjer.

Ansvarshavende for det bedst performende team

I de fire år, hvor Lone gjorde sig som IT Support Manager i IT-virksomheden, Lawson, opnåede den nuværende indehaver af Orangeriet særdeles mærkbare resultater. Som IT Support Manager havde Lone ansvar for et hold af IT-supportansatte. Lones anderledes måde at coache sit hold på gjorde, at netop hendes hold performede bedst af alle i Lawson-virksomheden i hele verden.

- En ting, jeg gjorde anderledes end mange andre af virksomhedens IT Support Managere, var, at jeg havde fokus på både at coache holdet i forhold til deres opgaver og i henhold til deres mentale tilstand. Netop dette gav et hold, der præsterede sindssygt godt, når de ydede IT-support til virksomhedens kunder. Målt på kundetilfredshed og antal lukkede cases var netop mit hold det bedst performende i virksomheden i hele verden, forklarer Lone Ellegaard.

De mange gode erfaringer og resultater, som Lone opnåede som coach inden for IT-branchen, anvender hun i stor udstrækning i Orangeriet-regi den dag i dag. Både når det gælder personlig coaching, og når det omhandler coaching af virksomheder, gør Lones erfaringer og fokus på menneskets mentale tilstand en stor forskel.

Din sparringspartner indenfor trivsel og performance

Under Orangeriet-navnet er Lone Ellegaard din sparringspartner indenfor trivsel og performance. Ønsker du som privatperson at blive bedre til noget, er Lone i stand til at hjælpe dig på vej. Er du virksomhedsejer, og ønsker en virksomhed, hvor dine medarbejdere trives endnu bedre, så du kommer til at kunne mærke dette på bundlinjen, er det også Lone og Orangeriet, du skal søge.

Jeg er af den overbevisning, at ligesom vi privatpersoner kan blive bedre udgaver os selv og herigennem opnå vores mål, kan ledere også blive endnu bedre til at lede og få sine medarbejdere til at performe bedre. Af netop denne grund har jeg under navnet, Orangeriet, valgt at have begge fokusser. Ønsker vi at forbedre os selv eller vores medarbejdere, handler det om at finde og understøtte de ressourcer, vi hver især har, beskriver Lone.

På nuværende tidspunkt beskæftiger Lone sig mest med én til én-coaching af private. Flere og flere virksomheder får dog øjnene op for Lones coachingevner, hvilket også glæder Orangeriet-indehaveren.

Kom til inspirationsdag hos Lone

Lone og Orangeriet holder inspirationsdage henholdsvis d. 25. april og d. 7. maj. Dette er din mulighed for at lære Lone bedre at kende og for at opnå større viden om, hvordan det er, hun kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Kontakt Orangeriet

Ørbækvej 751 B
5220 Odense SØ
Telefon: 53 10 37 17
Mail: kom@dyrkdigselv.dk 
Web: www.dyrkdigselv.dk

Læs mere om Orangeriet på BEST OF Fyn lige her.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også