3. juli 2018

Orangeriet-Lone indgår nyt samarbejde

Lone Ellegård Østfeldt, indehaver af Orangeriet, har indgået ny samarbejdsaftale med Jesper Berth, som hun har mødt på deres fælles uddannelse i personlig ledelse, salg og kommunikation. Samarbejdet skal resultere i flere lærerige workshops, seminarer samt teambuildings om personlig udvikling. Lone, der glæder sig over samarbejdet med Jesper, fortæller:

- Jamen Jesper og jeg skal til at lave flere workshops, seminarer og teambuildings sammen. Vi har fundet ud af, at vi i samarbejde med hinanden kan få både personer og virksomheder til at vokse og gro. Dette giver energi og glæde til alle parter, så vi glæder os. 

Læs også: Orangeriet er Ugens Virksomhed i Odense, uge 20 - 2018

Nøgleordene for Lones nye samarbejdspartner, Jesper, er personlig udvikling, teamudvikling og det at arbejde med mennesker - eksempelvis gennem fysisk aktivitet og/eller i naturen. Et centralt spørgsmål for både Jesper og Lone har været, hvad der skal til for, at personer og grupper kommer til at fungere og udvikle sig. Dette vil de nu til at arbejde sammen om at finde ud af. Lone beskriver, at både hende og Jesper er klar over, hvor vigtigt det er at kende til sin målgruppe, når man arbejder som coach. 

- Vi er begge klar over, hvor vigtigt det er at kende til målgruppen og dens ønsker og behov, når vi skal hjælpe denne med at skabe den ønskede udvikling.

Læs mere om Orangeriet på BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også