9. juli 2018

Odense Gokart Hal – Ugens Virksomhed i Odense, uge 28 – 2018

Siden den tidligere DTC-racerkører, Michael Schröter, og hans kæreste, Maria Louise Jensen, i januar 2018 overtog Odense Gokart Hal, er gokarthallen nået et niveau, hvor den ikke har været før. Baneudvidelse og målet om at lave den mest muligt spændende og attraktive gokartbane, således denne også er interessant for udendørskørere om vinteren, har været det centrale for Michael og Maria. Ifølge parret skal Odense Gokart Hal give de besøgende følelsen af at gå til rigtig motorsport.

En baggrund som racerkører og gode grafiker- og webdesignerevner i forening

Som blandt andet tidligere DTC-racerkører har Michael Schröter en solid baggrund i motorsport. Siden han startede med at køre gokart som 12-årig, har motorsport været en fast del af Michaels liv. Maria Louise Jensen, der danner par med Michael, har en baggrund som grafiker og webdesigner og ejer derudover et skilte- og reklamebureau. Med disse baggrunde samt mange nye idéer og initiativer i ærmet mente parret, at det var oplagt for dem at overtage Odense Gokart Hal i januar 2018.

- Jeg har altid været en del af motorsporten og haft en kæmpe interesse i det. Både Maria og jeg mente, at vi kunne udvikle gokarthallen til et moderne gokartcenter med gokart for alle. Det var egentlig incitamentet til, at vi købte og overtog hallen tilbage i januar tidligere i år, forklarer Michael Schröter.

Et moderne gokartcenter, der giver følelsen af at gå til rigtig motorsport

Maria og Michael driver Odense Gokart Hal med det formål, at hallen skal give de besøgende følelsen af at gå til rigtig motorsport, og at den derudover skal gøre det nemt for folk at gå til gokart. Med blandt andet renovering af lokaler, nye karter samt livetiming-systemer er gokarthallen klar til et forrygende efterår.  

- Som kører får man oplevelsen af, at det er rigtig motorsport, man går til. Som tilskuer får man en masse liveoplysninger om ens venner og bekendte, således man hele tiden kan følge med i, hvordan de klarer sig på banen, udtrykker Michael.

Blandt andre interessante elementer er Odense Gokart Hal den eneste gokarthal i landet, der har elektronisk vægtudligning, hvilket gør, at centret kan stille motoren efter vægt, således alle kørere har samme vægtmæssige udgangspunkt. Samtlige gokarts i hallen bliver derudover passet og serviceret hver eneste dag, så blandt andet sådan noget som dæktryk hele tiden er ens. I Odense Gokart Hal – Danmarks første indendørs gokarthal – er det så tæt på den ægte varer, som det kan blive.

Gokart for alle

Både Michael og Maria har en klar overbevisning om, at gokart skal være for alle. Gokarthallen besøges af gæster i alle aldre, og der afvikles mange forskellige former for arrangementer. I bestræbelserne på at tilbyde gokart for alle, er det et klart mål for Michael og Maria at starte både børne- og seniorhold op til efteråret.   

En masse gode sommertilbud lige nu

I Odense Gokart Hal er der lige nu flere forskellige lækre sommertilbud - eksempelvis et sommerracetilbud med 10 omganges tidtagning, en finale på 10 omgange samt en sodavand – alt sammen for 200 kroner. Der er også gokarthallens søndagstilbud, hvor du for 250 kroner får 10 omganges træning, 10 omganges tidtagning samt 15 omgange finale med efterfølgende sodavand og snack. Maria og Michael og resten af teamet i Odense Gokart Hal glæder sig til at tage imod dig.

Kontaktinformationer

Odense Gokart Hal
Cikorievej 32 - 5220 Odense SØ
Tlf: 70 250 210
http://www.gokart-hal.dk/
https://www.facebook.com/gokarthal/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også