18. december 2017

Ensrettet firma-ånd giver tilfredse kunder   

Efter knap 30 år i branchen udbyggede Odense Auto-El Aps i 2016 værkstedet og har nu også private kunder, som f.eks. får udført reparationer, får servicetjek eller får bilen klargjort til syn. I det kolde vejr lige nu er der også rigtig mange, som får en bilvarmer monteret i bilen, eller som køber eller får skiftet batteriet.

Odense Auto-el ligger lige ud til Odins bro, og værkstedet er derfor let tilgængeligt for kunderne. Når man kommer kørende hen over broen, kan man ikke undgå at se Odense Auto-Els store, lysende LED skilt.

”Værkstedet er super godt placeret og er nemt for kunderne at komme til og fra,” siger Lisbeth Holst, som er ansat i administrationen og gift med én af indehaverne, Hans Holst.

Udvidede med mekanisk værksted efter knap 30 år

Autoværkstedet har eksisteret i mere end 30 år og blev stiftet af Kurt L. Hansen. Først lå kerneområdet inden for auto-el med fejlfinding og reparation af startere og generatorer og øvrige el-anlæg til alle typer køretøjer. Desuden udførtes nymontering af diverse arbejdslys, walkieanlæg, hvilket også er en del af værkstedets kompetencer i dag.

I løbet af årene er der også kommet smedeafdeling til med service, reparation og eftersyn af bl.a. lastbilkraner, hejs, løftebagsmæk og renovations- og fragtbiler.

Odense Auto-El udfører også lovpligtige eftersyn på fartskrivere og har et vinterværksted, hvor Odense Kommune får serviceret deres entreprenørmaskiner til snerydning, saltning med mere.

Det senest skud på stammen er det mekaniske værksted for private kunder. Autoværkstedet laver alt fra reparationer til servicetjek, klargøring til syn og skift af sommer- og vinterdæk. 

Da Havnens Autoservice lukkede for 1,5 år siden og ejeren gik på pension, besluttede de hos Odense Auto-El at åbne mekanisk værksted for private kunder og spurgte de tidligere medarbejdere hos Havnens Autoservice, om de var interesserede i at arbejde hos Odense Auto-El. Det takkede de ja til.

Troværdig service

”Vi overtog en del kunder fra Havnens Autoservice, og det har givet vores kunder stor tryghed, at der er kendte ansigter på værkstedet,” siger Lisbeth Holst. ”På den måde var det ikke helt fremmed for dem at begynde at komme på et andet værksted.”

Odense Auto-El gør i det hele taget meget ud af, at deres kunder skal føle sig trygge. Hans og Kurt og resten af medarbejderne står for troværdig service, ærlighed og kvalitet. Priser og reparationer skal være gennemskuelige, og kunden skal have besked, hvis noget f.eks. bliver dyrere eller tager længere tid end forventet.

Ensrettet ånd i firmaet

Kurt L. Hansen startede Odense Auto-El i 1987 med en uddannelse som autoelektriker og mange års erfaring i bagagen. Han kendte Hans Holst fra en fælles, tidligere mester og ansatte ham da hans læretid var ovre. Derfor har de to indehavere kendt hinanden i over 30 år og har en særlig, ensrettet ånd, som er tydelig at mærke for kunder og for de andre medarbejdere i værkstedet.

”Vores medarbejdere lærer med det samme, at vores kunder skal opleve, at alt er i orden, når de kører fra værkstedet,” siger Lisbeth Holst.

”Det hele bliver tjekket en ekstra gang, bilen bliver prøvekørt, og virker den ene forlygte ikke, bliver lyset skiftet, selvom det ikke nødvendigvis er det, kunden er kommet for. Vi har meget få kunder, der falder fra, og vi tror på, at det blandt andet er på grund af den ekstra service, vi yder.”

Generationsskifte har længe været planlagt

Kurts kone, Pia Hansen, arbejder også hos Odense Auto-El og styrer administrationen, så værkstedets indehavere er to familier af to generationer. Der har da også længe været planlagt et generationsskifte, da Kurt og Pia planlægger at trække sig om nogle år. Hans og Lisbeth Holst driver herefter virksomheden videre.

”Det har været en stor fordel, at vi har kendt hinanden så længe,” siger Lisbeth. ”Det bliver en glidende overgang, hvor alt bliver taget hånd om, præcis som det plejer.” 

Kontaktinformation

Odense Auto-El Aps
Hedvigslundsvej 2
5500 Odense C
Tlf.: 66132560
kontakt@oae.dk
www.oae.dk

Find Odense Auto-El på Facebook

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også