5. november 2018

Nytårsmenu fra Klingenberg Ost & Delikatesser

Så er årets nytårsmenu 2018 klar og frigivet på www.klingenbergost.dk 

Oste-elsker og madconnaisseur Kasper Østergaard har været i køkkenet og sammensætte en guddommelig nytårsmenu til sine gæster! Det er nemlig et af årets højdepunkter for Kasper at trylle nytårsretter frem med ost til sine gæster.
I menuen er der kræset for ost, kød og årstidens grønt, og er med udsøgte råvarer der fuldender en nytårsaften for dig og dine gæster.

FORRET
Klingenbergs udvalgte ost med knasende krystaller, serveret med bærkompot, ristede nødder og lufttørret skinke med melonkugler, ærtespirer og rustikt kuvertbrød.

MELLEMRET
Ravioli med riccotta og rygeostsauce toppet med sprød fennikel salat.

HOVEDRET
Mør rosastegt kalvefilet med kartoffelsoufflé rørt m. emmentaler, serveret med broccoli-garniture, rødvinssauce, parmesan-chips og rødbedejulliene og bulls-blood blade, pyntet med timian.

DESSERT
Cremet jordbær mascarpone-dessert med chokolade og cookie knas, toppet med små jordbær og coulis, serveret i smukt glas.

Og skal året skydes ind med lækker oste-tapas, er der sørget for et oste-tapaskit til 2 pers. som kan tilvælges.
Bestil og afhent i butikkerne. Bestil også på bestilling@klingenbergost.dk eller online på www.klingenbergost.dk

Læs mere om Klingenberg Ost & Delikatesser på BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Læs også