25. april 2016

Nyt kød i kokketeamet

Hos Sdr. Bjert kro har de fået nyt "kød" på kroen! - mød Rasmus Vejrum...

Stort velkommen skal der lyde til Rasmus  - som starter 1. maj i køkkenet, og skal være en del af den gastronomiske udvikling. 

Sdr. Bjert kro vil nu have 3 vidt forskellige kokke i teamet, som tilsammen vil levere et knivskarpt produkt, og vil højne niveauet endnu mere. De vil gerne være et af de bedste spisesteder i trekant-området og med Rasmus's input til kroen vil målet være meget tættere på. Rasmus er udlært fra Børkop Vandmølle. Siden har har han været på Remouladen i Vejle, Hotel Legoland og senest som køkkenchef på den fantastiske Aagaard Kro.

Med Rasmus følger en kok med passion for det moderne nordiske køkken, og fuld udnyttelse af vores skønne natur. Rasmus er uden tvivl en gourmande, samt naturlig struktureret som afspejler sig maden og jagten på den perfekte ret.

Ses vi på Kroen til n lækker middag?

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også