11. oktober 2018

Hotel Odeon åbner 15. oktober

Med 234 værelser, 2 suiter og restaurant bliver Hotel Odeon det største hotel i Odense med en fantastisk udsigt over byen og det nye Odeon Kvarter

Det nye hotel er i lyse, lækre og rolige rammer, hvor der er tænkt på selv den mindste detalje.      
Hotellet er designet i moderne, nordisk stil ud fra mantraet: luksus - helt nede på jorden, og indeholder alt, hvad der skal til for at gøre en overnatning til mere end bare en overnatning: bar, lounge og restaurant.

Hotel Odeon er beliggende tæt på shopping, seværdigheder, restauranter – og blot et stenkast fra det splinternye kongres- og kulturhus ODEON. 

Det bliver Meyers Contract Catering, der åbner restaurant i Hotel Odeon, når de den 15. oktober slår dørene op for hotelgæster. Navnet på restauranten bliver H.C. by Meyers og tager afsæt i kokken Claus Meyers madunivers, der byder på bæredygtig, økologisk og sund mad med nordisk præg, som går godt i spænd med Hotel Odeon, der også fokuserer på kvalitet og et eksklusivt feel.

Restauranten vil have fuld fokus på den ultimative morgenmadsoplevelse for hotellets gæster og løbende udvikle restaurantkonceptet, når a la carte restauranten åbner 1. februar 2019.

Se mere på www.hotelodeon.dk

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også