14. december 2016

Charmerende villa med mange muligheder

Søger du en lækker retrovilla med charme og masser af plads? LokalBolig Fredericia har lige nu sat en lækker retrovilla til salg... 

Se mere af den lækre villa her...

Hvis du er interesseret så tag et smut forbi åbent hus - og tjek villaen ud...

NYHED

Åbent hus, lørdag d. 17. december kl. 12:15 - 12:45

Lokalbolig Fredericia samler på tilfredse kunder: 

UDTALELSE  

"Vi er endnu en gang så heldige at blive beriget med særdeles flotte ord. Denne gang fra sælgere af Herslev Bygade 26, 7000 Fredericia. Mange tak til Ulrik og Helle:

"Enormt engagerede og super professionelle. Dygtigt og kompetent team, som fra start til slut har haft fokus på, at sælge netop vores hus. 
I alt fra billeder, boligfilm og ikke mindst fremvisningerne, har vi haft en følelse af, at vores hus var unikt og at Lokalbolig satte en ære i, at få solgt på en god og ordentlig måde. 
Anders og Daniel har under hele processen været 100 % tilstede og vi har haft haft følelsen af, at kunne komme i kontakt med dem 24/7. De har hele tiden holdt os ajour med tilbagemeldninger, så snart der var nyt i sagen.

Vi har kun roser, 5 kæmpe store stjerner til dem og deres arbejde, samt vores varmeste anbefalinger. Hvis vi igen får brug for en seriøs mægler falder valget helt sikkert på lokalbolig Fredericia .

Tak for jeres måde at være på og salget af vores hus.

Med ønsket om en god jul og succesfuldt nytår"

Helle & Ulrik Poulsen

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også