1. november 2020

Nye flotte hotelværelser hos Kragsbjerggaard!

Kragsbjerggaard åbner nye flotte hotelværelser i historisk hovedbygning

Herregården Kragsbjerggaard i Odense M blev oprindeligt bygget i 1600-tallet under navnet Rødegaarden. Igennem historien har adskillige familier boet der og hver især udviklet på gården. Nu er det blevet en ny families tur. 

Den 1. januar 2019 overtog tvillingeparret Kate og Kim Falden gården sammen med deres respektive ægtefæller, Steen og Tina. De begyndte straks at sætte det historiske hovedhus fra 1832 i stand, og nu står det endelig færdigt. Da huset blev bygget dengang i 1830’erne af Christian Hansen, sagde han om bygningen: ”hovedbygningen er forsynet med mange brillante og smagsfulde værelser. En i alle måder bekvem og behagelig bopæl for en herskabelig familie”, og sådan er det faktisk blevet igen nu på Kragsbjerggaard. Hovedhuset er blevet totalrenoveret og indrettet med otte smukke værelser - Fire i stueetagen og fire på første sal. De største værelser kan der sove fire personer i. Detaljerne fra det oprindelige hovedhus er blevet bevaret i murværket, og de oprindelige træbjælker er blevet fritlagt på førstesalen. 

De nye hotelværelser giver Kragsbjerggaard mulighed for at tiltrække et nyt og andet klientel, og med helt moderne og opdaterede mødefaciliteter er Kragsbjerggaard også et oplagt valg til at afholde møder og kurser. Der er som et af de få steder i Odense gratis parkering, så det er nemt at komme til og fra motorvejen som blot ligger otte minutter væk. Kragsbjerggaard har en stor have og ligger lige op til 16.000 m2 fredskov, så et mere idyllisk og roligt sted er svært at finde midt i Odense. Det er faktisk så idyllisk, at Morten Korch skrev flere af sine bøger baseret på stedet og på sit venskab med den tidligere ejer af Kragsbjerggaard, Rasmus Johannes Wester. 

De fire ejere står selv for hele driften af stedet, så du er sikker på en passioneret og personlig betjening hele vejen igennem dit ophold på herregården. De kan tilrettelægge overnatninger og mødepakker specielt til dig, så tøv ikke med at ringe til dem for et godt tilbud. 

Kragsbjerggaard ligger på Kragsbjergvej 121 i 5230 Odense M.

Kontakt dem på tlf. 42 41 52 30 og du kan læse meget mere lige her eller her!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også