11. februar 2019

Ny teknologi hos LOOP Fitness gør din træning sjovere

I LOOP Fitness i Strib og Fredericia kan du nu tracke din træning, så du efterfølgende kan se, hvordan du har trænet. Det foregår helt enkelt ved, at du under din træning bærer et Beefit-ur eller -armbånd og holder håndleddet hen til den Beefit-skanner, der er at finde på hver af Loop Fitness' maskiner. Du skal gøre dette, inden du går i gang med at træne. Beefit registerer således, hvor meget vægt og hvor mange gentagelser du tager på hver maskine. 

Al træningsdata opsamles i den gratis Beefit-app, så du efterfølgende har adgang til en masse data om din træning. På den måde kan du tracke hver træning og se din udvikling fra gang til gang i forhold til, om du for eksempel kan løfte flere kg eller tage flere gentagelser på den enkelte maskine. Du kan altså bruge Beefit til at tracke den enkelte træningssession men også til at sætte mere langsigtede mål, som du så kan følge i app’en. Du kan også konkurrere med din træningsmakker om, hvem der opnår de bedste resultater. 

For at anvende teknologien skal man blot have et armbånd eller et ur, som kan købes i LOOP-centrene for henholdsvis 49 kr. eller 299 kr. (TILBUD i uge 7 kr. 249).

Der er ikke øvrige omkostninger forbundet med at benytte sig af teknologien. Selve Beefit-appen er gratis og kan benyttes af alle, og når du ikke er i LOOP, kan appen også tracke anden fysisk aktivitet som løb, gang og cykling – præcis som med andre fitnesstrackere som for eksempel Endomondo. 

LOOP-instruktørerne vil stå klar til at give dig en GRATIS prøvetime og vise dig den nye teknologi.

Book din gratis prøvetime I LOOP Fitness Strib tlf. 41 74 62 63 eller i LOOP Fredericia tlf. 41 74 62 23.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også