2. september 2019

Niels E. Jensen - Ugens Virksomhed, uge 36 - 2019

Niels E. Jensen er et etableret navn indenfor el-verdenen i Middelfart og omegn. En del af forklaringen skal nok findes i, at foretagendet har eksisteret siden 1963. Anden generation i form af Jørgen Jensen overtog roret i 1983.

I 1989 kom en teleafdeling til, for at kunne servicere kunder efter telefon-monopolet blev brudt. Nu siger vi 2019, det hedder ip-telefoni og virksomheden tæller 15 ansatte som servicerer såvel private som erhvev i et split på 50/50.

Grønt hjerte
Kompetencerne spænder vidt og opgaver der løses kan være el-installationer, solceller, jordvarme og varmepumper - og stort set alt der har med grøn energi at gøre.

Sagen er nemlig den at Jørgen Jensen er en af de første energirådgivere der blev uddannet herhjemme via Energistyrelsens uddannelsesprogram. Der er passion og et grønt hjerte bag valget af den vej.

Anderledes løsninger
Det bunder i en vilje og evne til lave de løsninger ingen andre laver. Og faktisk også udfordre kunderne lidt på rådgivningen. Selvfølgelig ingen tvang - men en ærlig tilgang, som ofte resulterer i at kunderne vender tilbage med et ja til en anderledes løsning når de er modne til det.

Dynamisk branche
Siden 2012 har der været en eksplosiv stigning i den grønne energi i takt med at rentabiliteten er steget og priserne faldet. Det kræver at man holder fingeren på pulsen i en særdeles dynamisk branche. Her hjælper det Jørgen at hans arbejde samtidig er hans passion.

Det at kunne hjælpe kunderne med at slå to fluer med et smæk, altså både at blive miljørigtig og spare penge imens, skaber megen glæde for Jørgen i det daglige arbejde. Også det at være omgivet af dygtige medarbejdere og løse spændende løsninger sammen er guld værd.

Spændende tider
- Vidste du at én omdrejning af en vindmølle fra Horns Rev II giver hvad der svarer til 29 timers strøm til et parcelhus? Der sker i sandhed ting og sager, også i lagringen af evt. overskydende energi fra solpaneler m.m. For slet ikke at tale om el-bilernes kommende store indtog fortæller Jørgen begejstret.

Opgaver løses som aftalt, og glade kunder sikres. Det vises tydeligt i statistikken om virksomhedens mange tilbagevendende kunder. At investere i kunderne er at investere i fremtiden. Jørgen ser frem til både det spændende nye han ikke kender eller har lært endnu, og de mange aftaler der er i ordrebogen. Fremtiden tegner lys og grøn.

Bemærk: I anledning af Niels E. Jensens deltagelse på klimamessen i Middelfart forlænger de deres supertilbud fra forrige uge:

  • Panasonic varmepumpe Split CZ25TKE R32 kølemiddel. Nu kun fra kr. 9.995,- inkl. moms og standardmontering, så længe lager haves.
  • Beskyt din bolig mod lyn. Lynsikring bygget ind i eksisterende el-tavle. Førpris kr. 2.995,- Nu kun 1.995,- Så længe lager haves.

Adresse: Værkstedsvej 17, 5500 Middelfart
Telefon: 63 41 50 00
Mail: jpj@niels-e.dk
Hjemmeside: https://www.niels-e.dk

Skrevet af:
Stephan Green
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også