21. maj 2018

Naturkost - Ugens Virksomhed i Odense, uge 21 - 2018

Naturkost i Odense har byens nok bredeste udvalg af helsekostprodukter. Butikken blev grundlagt helt tilbage i 1972 og er et familieforetagende, hvis indehaver og ansatte stadig deler en stor passion for beskæftigelsen med helsekostprodukter.  

Et andet syn på livsstil grundlagde Naturkost

Det var forældrene til nuværende Naturkost-butiksbestyrer, Bjarne Tøndering, der i 1972 grundlagde helsebutikken, der den dag i dag stadig har til huse på Gravene 8 i hjertet af Odense. Selve årsagen til, at Naturkost blev grundlagt, var Bjarnes forældres syn på livsstil og økologi, der i stor udstrækning afveg fra, hvordan man oftest så på dette i 1972.

- Hovedårsagen til, at Naturkost så dagens lys, var, at mine forældre havde et lidt anderledes syn på ting som økologi og helsekost, end hvad mange andre måske havde på det tidspunkt. Mine forældre gik utrolig meget op i økologi og helsekostprodukter, og denne passion ville de gerne dele med andre, og således blev Naturkost til, beskriver nuværende butiksbestyrer, Bjarne.

Selvom Naturkost har eksisteret i over 46 år, er synet på økologi og helsekost stadig det samme. Passionen herfor eksisterer i bedste velgående. 

Helsekostsupermarkedet med det brede produktudvalg

Noget af det, der karakteriserer Naturkost allerbedst, er butikkens brede udvalg af økologi- og helsekostprodukter. Butikkens produktrække tæller over 6000 forskellige produkter fordelt på et væld af forskellige produktkategorier:

- Som kunde hos Naturkost finder du et væld af forskellige økologi- og helsekostprodukter. Vi har et stort udvalg af økologiske fødevarer, en masse inden for kosttilskud, naturmedicin og cremer samt rengøringsartikler, bøger, sten og krystaller.

Med sit brede produktudvalg af vegetariske og veganske fødevarer udskiller Naturkost sig fra de fleste andre helsekostbutikker, hvis udvalg ikke har samme størrelse. 

Al personale har helsevejlederuddannelsen

Når kunder besøger Naturkost, kan de være sikre på at blive mødt af et personale, der er veluddannet til den stilling som helsebutiksansat, som de besidder. Alle ansatte er allerede uddannet helsevejleder eller i gang med at færdiggøre uddannelsen. Dette giver et personale, der mere end kompetente til at udføre sit arbejde:

-  Al vores personale er uddannet helsevejleder eller ved at blive det. Et veluddannet personale giver et personale, der har den grundviden, der skal til for at levere et højt serviceniveau til butikkens kunder. Den færdiggjorte helsevejlederuddannelse giver ligeledes et personale, der er sat ind i de regler, der forefindes inden for økologi og helsekost, udtrykker Bjarne.

Kunder mødes af positive medarbejdere

Udover et veluddannet personale er det en mærkesag for butiksbestyrer, Bjarne Tøndering, at han selv og personalet behandler kunder så ordentligt og så godt, som det er muligt.

- God kundebehandling er for mig det at behandle folk ordentligt og tilmed være smilende og glad. Hvis vi er positive, er vores kunder det højst sandsynligt også. Vi prøver at hjælpe kunder så godt, som vi kan, således de får en bedst mulig oplevelse i vores butik, slutter Bjarne Tøndering.

Henholdsvis personalets høje faglige niveau og behandling af kunder har i flere år givet en Naturkost-butik, der har flere glædeligt tilbagevendende kunder. For Bjarne og hans ansatte er det planen, at dette skal fortsætte i fremtiden. Blandt mange andre gode priser har Naturkost altid faste lave priser på kosttilskudsprodukter. Giv butikken et besøg på Gravene 8 i hjertet af Odense C.

Kontaktinformationer

Naturkost
Gravene 8
5000 – Odense C
Tlf: 66 13 70 13
bjarne@naturkost-odense.dk
https://www.naturkost-odense.dk/
https://www.facebook.com/NaturkostOdense/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også