2. juli 2018

Musikhuset – Ugens Virksomhed i Odense, uge 27 – 2018

Musikhuset i Odense drives på baggrund af en livslang passion for musik samt en interesse i handelsbranchen. Indehaver af Musikhuset, Claus Vang, kombinerer som selvstændig og med egen strengeinstrumentbutik til dagligt disse to interesser.

Livslang passion for musik samt interesse i handelsbranchen

For Musikhuset-indehaver, Claus Vang, har musikken altid fyldt rigtig meget. Helt siden sine unge dage har Claus haft et instrument i hånden. Denne passion kombineret med en interesse for handel gjorde, at Claus for over seks år siden startede butik og musikværksted med en kompagnon og nu tæt ven.

- Jeg har været musiker hele mit liv, og så er jeg handelsuddannet. Det er klart, at min passion for musik er, hvad der har gjort, at jeg også skulle beskæftige mig med dette i mit arbejdsliv. At jeg overhovedet startede butik og musikværksted, skyldes, at jeg blev kontaktet af Richard Salsbury – en fagudviklet instrumentmand – der samtidig var verdens dårligste købmand. Richard og jeg mente, at vi kunne kombinere vores evner og herigennem blive et godt makkerpar. Således åbnede vi en musikbutik og -værksted d. 1. januar 2012, beskriver Claus Vang.

Claus er i dag eneindehaver af Musikhuset, der i dag primært fungerer som butik. Richard Salsbury har flyttet musikværkstedet til Årslev, således Claus og Richard ejer hver deres selvstændige virksomhed men til stadighed arbejder tæt sammen. 

Specialisering i akustiske strengeinstrumenter giver kunder i hele landet

Hos Musikhuset har man valgt at specialisere sig i akustiske strengeinstrumenter, hvilke er Claus’ yndlingsinstrumenter. Da ingen andre butikker i Odense og omegn beskæftiger sig med hel- og halvakustiske strengeinstrumenter så bredt, som Musikhuset gør det, har denne specialisering vist sig at være et godt træk.

- Hos Musikhuset specialiserer vi os i akustiske strengeinstrumenter, indenfor hvilke mine spidskompetencer ligger. Jeg har mange specielle instrumenter i mit sortiment, som ingen andre butikker har. Nogle folk undrer sig over, hvorfor og hvordan jeg har så specielle strengeinstrumenter, men netop det specielle ved disse gør, at jeg har kunder i hele landet. I lørdags kom der eksempelvis to kunder fra Kolding total uafhængig af hinanden, udtrykker Claus Vang.

Musikhusets kundegruppe er en bred samling af både privatkunder, bands, orkestre, skoler, musikskoler, aftenskoler og spillesteder.

Passionen for musik driver værket

For Claus gælder det, at det er hjertet og passionen for musikken, mere end det er pengepungen, der driver værket. Claus glædes, når han kan se, hvor lykkelige kunder bliver for et nyt instrument – deres eget instrument.

- At arbejde med musik er et privilegium for mig, og jeg finder hver eneste dag i butikken sindssygt spændende. Det er klart det her, jeg vil, og dette på trods af at det ikke går helt i det tempo, jeg gerne ville have, at det gik i. Det går dog den rigtige vej, og min butik udvikler sig hele tiden i en positv retning. Det er det her, jeg vil. Det kan jeg mærke, slutter Claus Vang.

Skulle du have interesse i at se nærmere på de mange specielle akustiske strengeinstrumenter, der er at finde i Musikhuset, skal du finde Skibhusvej 66 – 5000, Odense frem på din GPS.

Læs mere om Musikhuset på butikkens hjemmeside.

Kontaktinformationer

Musikhuset
Skibhusvej 66
Tlf: 40165490
cv@musikhuset-odense.dk
www.musikhuset-odense.dk
https://www.facebook.com/MusikvaerkstedetAps/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også