13. august 2019

Murerfirmaet Rishøj A/S - Ugens Virksomhed, uge 33 - 2019

Med afsæt i en solid lokal forankring, har Murerfirmaet Rishøj A/S siden dets start i midten af det forrige århundrede, vokset sig til en markant spiller på det fynske marked.

Forklaringen på denne succes skal findes i veludført arbejde og glade kunder, år efter år. Også samarbejdet med arkitekter og lokale håndværkere er med til at sikre og styrke kvaliteten.

Store som små opgaver
Som murerfirma beskæftiger Murerfirmaet Rishøj A/S sig med alt fra småreparationer, støbearbejde og badeværelser, til nye huse samt store entrepriser. Et nyere speciale er renovering af kirker og andre fredede bygninger.

Fælles for løsningen af samtlige opgaver er, at du som kunde, løbende bliver vejledt og informeret igennem hele processen - også hvis evt. ændringer skulle opstå undervejs.

En aftale er en aftale
Udfordringen ved at have en medarbejderskare på 49 mand kan være om oplæring og opførsel fungerer som aftalt ude hos kunderne. Altså om der bliver ryddet op efter endt arbejde og overholdt tidligere indgåede aftaler.

Til at styre denne proces benytter Murerfirmaet Rishøj A/S en tilfredshedsanalyse som sikrer at både ris og ros kan bane vejen for endnu bedre service i fremtiden.

Glæden driver værket
- Det er til stadighed glæden ved ordentligt murværk, godt udført arbejde, inspirerende medarbejdere og glade kunder som driver værket og giver daglige yes-oplevelser, svarer indehaver Peter Rishøj på spørgsmålet om hvad der får ham op om morgenen.

Ny afdeling
Noget han bruger en del tid på lige pt. er opstart af en helt ny afdeling: Rishøj - jord, kloak og belægninger. Et frafald af en tidligere samarbejdspartner har givet mulighed for også at tilbyde denne type opgaver i området.

Det er en logisk udbygning af forretningen, noget som er kendetegnende for virksomheden i det hele taget. At se lyst på fremtiden og gribe de muligheder der byder sig, såfremt de kan løses ordentligt - også de næste 50 år.

Adresse: Værkstedsvej 14, 5591 Gelsted
Telefon: 64 49 11 28
Hjemmeside: https://rishoejas.dk

Læs mere om Murerfirmaet Rishøj HER

Skrevet af:
Stephan Green
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også