22. februar 2019

Morten Spiegelhauer gæster Arkaden Food Market

Kom bag om Operation X
Mandag d. 4. marts kl. 20.00 gæster Morten Spiegelhauer Arkaden Food Market og tager publikum med bag kulisserne for det anmelderroste, prisbelønnede og ikke mindst debatskabende TV-program, Operation X. 

Spændende og afslørende aften
Som frontfigur på TV2-programmet har Morten Spiegelhauer gennem mere end 12 år gennemført flere hundrede konfrontationer med alt fra hundehandlere og hårde kriminelle til direktører og ministre. I løbet af de mange år, hvor Operation X har kørt på hele Danmarks tv-skærme, har Morten Spiegelhauer stået over for mange overvejelser og anstrengelser for at komme frem til resultaterne.

Dette har ikke været uden konsekvenser. På foredragsaftenen fortæller Morten om, hvordan han har måttet mobilisere sit personlige mod, og det har ikke været uden personlige konsekvenser, for Morten Spiegelhauer har ofte været nødt til at overskride sine egne, personlige grænser i forbindelse med arbejdet på Operation X, hvor det desværre også er gået ud over privatlivet. Han har skulle forholde sig til dødstrusler og har i en periode måttet gå under jorden med familien.

Trods trusler og dække har det ikke afholdt ham fra at fortsætte som vært på det afslørende TV-program og d. 4. marts 2019 kl. 20.00 giver Morten historierne bag om Operation X i et spændende og afslørende foredrag. Billetten koster kun 149 kr.

Køb billet her: https://bit.ly/2XmVjmW og læs mere om Arkaden Food Market på BEST OF Fyn

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også