19. november 2018

Moogio – Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 47 – 2018

Moogio, der sælger alt i solafskærmning, er et franchisekoncept, som blev grundlagt for mere end 60 år siden. Lars Junker, der i dag er indehaver af Moogio i Middelfart, Fredericia og Vejle, stod for fire år siden og ledte efter en spændende virksomhed at købe sig ind i. Her fik Lars fortalt, hvor interessant Moogio var. Efter at have brugt noget tid på at undersøge den solafskærmningsproducerende virksomhed nærmere, faldt Lars pladask for denne.

Sælger alt i kvalitetsafskærmning til en passende pris

Til dem, der ikke ved, hvad Moogio er, kan det om franchisekæden siges, at denne sælger alt i solafskærmning. Spørger man indehaver, Lars, er der tale om topprodukter til passende priser.

- Vi sælger alt i solafskærmning – altså både gardiner, markiser, solsejl og parasoller. Der er både dyrere og billigere produkter, og prisen passer til det produkt, vi leverer, slår Lars det fast.

Lars Junker og resten af Moogio sælger solafskærmning til både private kunder og til erhverv, og der er produkter til enhver smag. Moogio samarbejder med leverandørerne Luxaflex (gardiner), markilux (markiser), Glatz (parasoller) og Soliday (solsejl). Ud over udelukkende at skulle sælge kvalitetsprodukter har Moogio fokus på at være troværdige og tillidsfulde overfor kunden.

Har samlet det hele i Kolding – tæt på motorvejen

Moogio-afdelingerne i Middelfart, Fredericia, Vejle og Kolding er alle samlet fysisk i én og samme butik i Kolding. For indehaver af de førstnævnte tre afdelinger, Lars, var det af hensyn til tilgængelighed og kunder altafgørende, at butikken fik placering tæt på motorvejen. 

- Vi har valgt at samle det hele i Kolding i én stor butik. Selvom der kun er én fysisk placering i lokalområdet, er der tale om en placering tæt på motorvejen, hvor det således er nemt og hurtigt at komme til. Vi ligger eksempelvis blot et kvarter fra Middelfart, beskriver Lars Junker.

Selvom der kun er én fysisk Moogio-butik i og omkring Middelfart, Frederica, Kolding og Vejle, er dette ikke det eneste sted i lokalområdet, hvor du kan opleve brandets produkter. Disse er nemlig også udstillet i Danmarks største byggeudstilling, HUSET Middelfart.

Direktøren, der er trukket i arbejdsbukserne

Med en fortid som salgschef og direktør i diverse marketingbureauer samt en chefstilling for syv aviser i Aarhus ændredes Lars’ praktiske arbejdsopgaver væsentligt, da han for fire år siden valgte at overtage forskellige afdelinger i Moogio-franchisekonceptet. Lars fungerer i dag som en direktør, der også i den grad bærer de praktiske arbejdsbukser.

- Jeg finder en rigtig stor glæde ved min beskæftigelse med Moogio. Arbejdsopgaverne er jo lidt anderledes end dem, som jeg tidligere har beskæftiget mig med. Det er mig selv, der kører ud til kunden og sætter vores produkter op. Selvom jeg har indehaverrollen, er det også mig, der udfører alt det praktiske. Man kan vist godt tale om, at jeg virkelig er trukket i arbejdsbukserne. Jeg glæder mig dog ved alle de forskellige arbejdsopgaver, der følger med, slutter Lars Junker.

Lars Junker og resten af Moogio har indtil videre kun samlet på tilfredse kunder. Sådan er det også planen, at det skal fortsætte fremover.  

Kontaktinformationer

Moogio
Vejlevej 364 – 6000 Kolding
Tlf: 20291788
middelfart@moogio.dk
https://www.facebook.com/moogio/ 
https://moogio.dk/butikker/middelfart/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også