13. september 2018

Middelfart Sparekasse søger medarbejder

I Middelfart Sparekasse er vores vision at være bedst til kunder. I vores administrationsafdeling leverer vi den bedst mulige service til vores kunder: Kollegerne i vores afdelingsnet. Vil du være med til at give et vigtigt bidrag til den gode kundeoplevelse og samarbejdet i Sparekassen, så har vi en ledig plads i vores administrationsafdeling på hovedsædet i Middelfart.

Administrationsafdelingen løser en lang række opgaver for organisationen, og der kommer hele tiden nye til. Derfor er det vigtigt, at du er åben over for mange forskellige opgaver, og at du er klar til at tage nye opgaver på dig og bidrage med at udvikle vores måde at arbejde og samarbejde på.

Digitale kompetencer – det at vi løbende har fokus på optimering af arbejdsprocesser, hvor opgaverne kan løses mere effektivt digitalt, eller blot har øje for smartere måder at arbejde på – er også vigtigt for fremtidens administrationsmedarbejder.

Jobbet kræver en bred faglig viden om bankrelaterede produkter, og at du kan omsætte den viden til brugbare, skriftlige arbejdsgange og vejledninger til vores kolleger. Derfor kan du meget vel have en lignende stilling i et andet pengeinstitut i dag. Du kan også arbejde som rådgiver eller kundemedarbejder og have lyst til at bruge din erfaring i en intern jobfunktion.

Læs hele stillingsopslaget her

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også