20. februar 2020

Middelfart Sparekasse søger jurist

Kan du transformere bankjura og finansiel regulering til håndterbar viden for kolleger i både afdelinger, specialistfunktioner og stabsfunktioner? Har du også lyst til at blive en del af en sparekasse i fremdrift – som oven i købet er en af landets bedste arbejdspladser – så har Middelfart Sparekasse jobbet til dig.

De søger en jurist til deres hovedsæde i Middelfart. Du får en central rolle i organisationen, tæt på ledelsen. Rent fysisk får du plads nær funktioner som compliance, risikostyring og AML. I bliver sparringspartnere, ligesom du også arbejder sammen med fagchefer inden for alt fra investering til HR.

Deres forventninger til dig:

  • Du er uddannet jurist og har flere års erfaring i at arbejde med bankjura
  • Du skal være sparringspartner for bestyrelsen og ledelsen i juridiske spørgsmål
  • Du skal yde juridisk bistand til kolleger – og evne at formidle din faglige viden, så kollegerne kan handle ud fra den
  • Du er god til at kommunikere med mange forskellige interessenter, og har en løsningsorienteret tilgang til dit samarbejde med kollegerne.

En god arbejdsplads

Middelfart Sparekasse har i flere år haft en solid, organisk vækst. Deres kapitalbase er stærk, og de har en kultur, som stiller dem stærkt i konkurrencen. De har i mange år været blandt landets bedste arbejdspladser, og de har også flere år i træk haft landets mest tilfredse kunder. Deres ambition er at fortsætte den organiske vækst i de kommende år.

Udgangspunktet er deres strategi 2021, “Til fælles bedste”. De vil styrke fællesskaberne, både på arbejdspladsen, med kunderne og det omgivende samfund. Til fælles bedste handler kort fortalt om, at de vil gøre en positiv forskel for deres interessenter. Et væsentligt element er at “have orden i penalhuset”, og der får du en vigtig rolle i at sikre, at de også fremover efterlever de lovgivningsmæssige krav.

En central rolle

Du kan se frem til en central rolle i en sparekasse i vækst med reference til den adm. direktør. Din primære opgave bliver den juridiske funktion, hvor din nærmeste samarbejdspartner er en assistent, som du bliver leder for. Har du mod på at tilføre mere ledelse til jobbet på sigt, er det en fordel, men ikke et krav.

Du bliver også en del af den brede ledergruppe, hvor alle ledere i Sparekassen med fag- og personaleansvar er samlet. Gruppen er et forum for dialog, strategiarbejde og lederudvikling. Du får også mulighed for at deltage i ERFA-samarbejde med andre jurister i tilsvarende job.

Søg jobbet

Hvis du er klar til at sætte dine evner i spil i nye omgivelser, så søg stillingen senest søndag 8. marts – men søg gerne hurtigst muligt, da de løbende indkalder kandidater til samtale. De ansætter så snart, de har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Martin Baltser på tlf. 27 900 500.

Læs mere om Middelfart Sparekasse som arbejdsplads – klik her

Hvis jobbet er noget for dig, så ansøg lige her...

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også