14. maj 2018

Flere forskellige medarbejdere søges

Roerslevgaard Entreprenør søger lige nu tre nye medarbejdere til varetagelsen af tre forskellige stillinger. Roerslevgaard Entreprenør holder til på Vestfyn cirka ti kilometer fra Middelfart og med placering tæt på motorvejen. Entreprenørfirmaet udfører arbejde i Trekantområdet og på store dele af Fyn. Stillingerne, Roerslevgaard Entreprenør søger medarbejdere til, vedrører følgende:

  • En medarbejder til TV-inspektion af kloak. Den rette medarbejder til denne stilling har gerne rørlæggeruddannelsen samt tidligere erfaring som kloakmester. 
  • En medarbejder til belægningsarbejde. Den rette medarbejder til denne stilling har erfaring med belægning og kan også køre en Optimas H88.
  • En medarbejder til støbelse af almindelige sokler og gulve. Den rette medarbejder til denne stilling har erfaring med det, jobbet omhandler. 

Kørekort B er et must - og gerne E. 

Har du kvalifikationerne og modet til at arbejde selvstændigt og sammen med andre, så send en mail til lc@roerslevgaard.dk eller ring på 40 19 10 53 til Lars Christiansen. Yderligere kontaktoplysninger følger nedenfor:

Lars Christiansen
Roerslevgaard Entreprenør
Blankegaardsvej 2, Roerslev
5466 Asperup

Læs mere om Roerslevgaard på BEST OF Fyn

 

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også