15. oktober 2018

Matas Middelfart – Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 42 – 2018

Selvom Matas i Middelfart er en del af en stor kæde, udelukker dette ikke butikschef, Heidi Mossin Fischer, fra at skabe sin helt egen Matas-butik. Foruden gældende Matas-retningslinjer har Heidi og hendes femten ansatte stort fokus på skabelsen af god stemning. Netop dette giver en butik, hvis positive atmosfære smitter af på de besøgende kunder.

En del af Toppen

Omsætningsmæssigt befinder Matas i Middelfart sig indenfor top 50 af de i alt 300 Matas-butikker, der er at finde i Danmark. Spørger man butikschef Heidi til, hvad der ligger til grund for denne fine placering, lader dette til at være en blanding af flere forskellige elementer.

- Jeg tror, det er en blanding af flere forskellige ting. For det første er vi helt vildt gode til at have det godt sammen pigerne og jeg. Netop dette, tror jeg, smitter af. Det er også det, vi hører fra vores kunder. Vores kundeserviceniveau er helt generelt højt, og herudover er vi gode til at tilpasse os den gruppe af kunder, som butikken besøges af her i området.

Heidi kunne d. 1. oktober fejre sekstenårs jubilæum i Matas. Heidi er oprindeligt udlært i Matas Middelfart. Efter at have været rundt i flere forskellige butikker – senest i Odense – vendte hun d. 1. november 2017 tilbage til Middelfart.

Kvalitetsprodukter uden mistænkelige indholdsstoffer

Det, der kendetegner varerne, som du kan finde i Matas Middelfart, er en række af produkter uden mistænkelige indholdsstoffer i. Heidi og resten af Matas Middelfart formår dertil at holde prisen nede på et niveau, der er til at betale.

- Vi har rigtig mange egenproducerede produkter, der er lavet uden parabener. Derudover har vi rigtig mange produkter uden parfume. De af vores produkter, der er duftstoffer i, indeholder ikke de giftige former for duftstoffer. Vi har dertil mange produkter, der er svanemærkede, og der kommer flere og flere til, beskriver butikschef, Heidi.

Matas Middelfart har produkter på hylderne til alt fra teenagere og til den modne dame.

Gode tilbud det næste stykke tid

Udover kundeserviceniveauet og den gode stemning, der er at finde i Matas Middelfart, er der andre gode grunde til at give butikken et besøg. Rabat på visse produkter og et fokus på Matas’ egen granatæbleshampoo kendetegner Matas Middelfart det næste stykke tid.

- Til vores medlemskunder, Club Matas-kunderne, kører vi fra mandag d. 15. oktober til fredag d. 19. oktober ’tag to makeup-produkter og spar 25 procent’. I denne uge har vi tilmed fokus på vores egen granatæbleshampoo, som – for hvert produkt der bliver solgt – giver syv kroner til forskning i kræft. Man kan derudover komme ind og få en snak om sin hud, og hvad der er bedst for den, slutter Heidi Mossin Fischer.

Besøg Matas Middelfart og verdens – ifølge butikschef Heidi – bedste hold af kollegaer Algade 26.

Kontaktinformationer

Matas Middelfart
Algade 26
5500 - Middelfart
Tlf: 64 41 01 16
https://www.matas.dk/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også