11. april 2019

Månedens prishug hos Vin & Vin Middelfart

Ugens prishug er blevet til månedens prishug hos Vin & Vin Middelfart, og derfor kan du hele april måned få butikkens flotte tilbud:

Normalpris: 129,-
Månedens tilbud: 80,- pr. flaske!

Vin & Vin skriver om månedens prishug:

Toro-området ligger i det nordvestlige Spanien, og man har produceret vin her i mange århundreder. 
Bodegas Fariña sætter en ære i gå forrest i udviklingen med at etablere Toro på verdenskortet og med at sprede budskabet om, at Toro-vin er blevet fin vin af rigtig høj kvalitet.

Denne vin er produceret på 100% Tempranillo.
Ved ankomst til produktionen ligger druerne til udblødning i ca. 15 dage og trækker al saft og kraft ud af druerne. Derefter gærer de på ståltanke. Til sidst hældes vinen på amerikanske egefade, hvor den lagrer i 12 mdr.

Det er en meget klassisk Toro i stilen. Flot mørk rød farve med et fint lilla skær. Duften er som en eksplosion af frugter og en symfoni af røde bær og søde krydderier. Hindbær, jordbær og kirsebær er fremtonende med et strejf af modne blommer, vanilje og peber fra fadlagringen. Vinen er fyldig med de bløde og runde tanniner som samtidig løftes op af syreindholdet. Dermed virker vinen fyldig og frisk på samme tid.
Server gerne vinen ved 15-17°C sammen med grillet kød som f.eks. lam med grillede grønsager, modne oste eller krydrede retter.

 

Læs mere om Vin & Vin Middelfart på BEST OF Fyn lige her.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også