20. januar 2020

Louis Nielsen i Middelfart søger optiker

Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor en Optiker til deres butik i Middelfart.

Louis Nielsen har stor fokus på at levere en enestående kundeservice i deres forretninger. De søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at levere det høje professionelle nivea - som de forventer indenfor synsprøver og linsekontroller.

Din hovedopgave vil bestå af synsprøver, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning, kontaktlinsetilpasning og aftercare.

Hos Louis Nielsen vil du også vejlede kunderne professionelt på bl.a. IOP målinger og Fundus-billeder, som en del af synsprøven.

Deres butikker har et højt aktivitetsniveau, og som optiker i Louis Nielsen skal du være forberedt på, at du får en travl og udfordrende hverdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er kernen i en velfungerende butik.

Du får:

  • En hverdag med nye faglige erfaringer og nye udfordringer
  • Oplæring i det nyeste synsprøveudstyr, så du bliver helt fortrolig med at bruge disse i din dagligdag
  • Gode efteruddannelsesmuligheder gennem deres kontinuerlige trænings- og efteruddannelsesprogrammer
  • En meget konkurrencedygtig løn med pension og sundhedsforsikring
  • Mulighed på sigt for at opfylde dine karrieredrømme og ambitioner om at blive partner og medejer af din egen butik

De sælger kun kvalitetsprodukter med omfattende garantiordninger – eksempelvis har de mere end 15 mærkevarebrands i fast sortiment, hvilket er med til at understøtte deres optikers professionelle faglighed.

Du bliver en del af et stærkt og professionelt team med dygtige og engagerede kolleger, som med fælles støtte og motivation, sørger for at bibeholde Louis Nielsens velkendte høje kundeservice og kliniske standard.

For at komme i betragtning til stillingen forudsætter det, at du brænder for og er dygtig til dit fag, samt at du har dansk autorisation som optiker.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, opfordrer de dig til at kontakte butikkens partner, og få lejlighed til at høre mere om de muligheder, de tilbyder dig. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

Fremtiden tegner sig således rigtig spændende, og vil du med på vinderholdet, så skal du søge via linket der er lige her!

Louis Nielsen Middelfart ser frem til at modtage din ansøgning!

Vil du vide mere om Louis Nielsen, så kan du læse mere lige her...

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også